Jump to content

rupcictambolastamara

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ma to neće napraviti sigurno,ali ne želi mi vratiti stan u moje vlasništvo samo iz jednog razloga,jer zna da bi ga izbacila van a on nema nikakve nekretnine pa se boji da će ostati na ulici ali moram to riješiti svakako!Stvarno sam Vam od srca zahvalna na savjetima,puno ste mi pomogli!
  2. Hvala puno na odgovoru,morati ću sa odvjetnikom razgovarati jer mi ne želi vratiti stan pa da vidim da li se šta može učiniti po tom pitanju!
  3. Ne razumijem baš pitanje ali darovala sam mu stan i sada je on vlasnik,ako ste to pitali! Hvala na odgovoru!
  4. Da,cijeli iznos je išao na stan kupoprodajnim ugovorom na moje ime!I baš piše da nakon njegove smrti stan se prepisuje meni,ne ide na ostavinski!
  5. Dobar dan! Imam pitanje vezano za nekretninu.Naime naslijedila sam kuću od roditelja a još nisam bila u braku.Nakon par godina prodali smo kuću i kupili stan a tada sam već bila u braku.Nakon dugog nagovaranja prepisala sam stan na supruga.Sada se rastajemo i bojim se da mi neće vratiti stan pa me zanima što u tom slučaju mogu napraviti da bi vratila stan u svoje vlasništvo i da li ga mogu uopće vratiti.Na vlasničkom listu piše da stan automatski nakon njegove smrti pripada meni!Hvala unaprijed na odgovoru!
  6. Kuća mi je etažirana i upisana sam kao vlasnik,papiri su čisti!Sada prodajem kuću i trebala bi dignuti elaborat jer ga nemam pa me zanima gdje ga moram podignuti i da li se zove baš elaborat ili ima neko stručno ime!Gledala sam na internetu,mislim da idem na katastar ali nisam sigurna!Hvala na odgovoru!
  7. Da,ovrha je od petog mjeseca ove godine!Imam još jedno pitanje,razmišljali smo da bi prodali kuću i kupili stan tako da mogu vratiti banci taj dug od 56000 kuna,da li ja to mogu napraviti s obzirom da mi trenutno ne mogu uzeti kuću?Puno,puno hvala Borbena7 na odgovoru!
  8. Da upravo tako je napisana klauzula na vlasničkom listu!Ja mogu prodati ili pokloniti kuću jedino uz pristanak mame i njenu izjavu da pristaje na prodaju ili darovanje inače jesam vlasnik alu ne mogu ništa sa tom nekretninom!Znači ako sam dobro shvatila ne mogu mi uzeti nekretninu do mamine smrti!Hvala
  9. Imala sam kredit u Raiffeisen banci ali mi je sjela ovrha na plaću i nisam mogla redovito plaćati kredit pa mi je banka prisilno zatvorila isti i sada naplata čeka na Fini,dok se ne isplati ova prva ovrha!Na sebi imam nekretninu koja ima teret o dosmrtnom uživanju i ne može se otuđiti niti prodati dok je mama živa pa me zanima da li mi takvu nekretninu može banka uzeti?Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija