Jump to content

Dorana

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

223 pregleda profila
  1. Sad bolje razumijem sve. Nije maloljetnik.u kasnim 30-ima je.ali kazem vam psihicki nestabilna osoba. Nadam se da bude optuzba odbacena jer netko ko nije kriv da placa necije smicalice. Uzas.?. Puno hvala na pomoci? javit cu ishod situacije
  2. Puno Vam hvala na odgovoru. Rođakovi svjedoci su njegva supruga i sin..tako da vjerujem da je njihova izjava uzeta s rezervom. Dugo vremena vec on uznemirava mog rodaka al rođak ne reagira na njegve provokacije i eto sad ga lazno prijavio a nema nikvih dokaza i nista nemoze dokazati. A dali doticni dobije kakvu novcanu kaznu ako mu je optuzba odbacena? Tj.ako je lazno prijavio nekog bez ijednog dokaza. Eh da tu je jos jedna cinjenica. Prijavu nije ni podnio on navodna "žrtva" nego njegovi roditelji kojima je on slagao da ga ovaj udario autom i to nakon 5 dana od navodnog događaja..zasto je cekao 5 dana ako je bio udaren autom,zasto nije odmah zvao policiju,zasto nije on osobno prijavio nego poslao roditelje?? Pitanje veliko. Po meni planiranje namjerno laznog optuzivanja. Nebi li i policija trebala uvaziti ta pitanja?
  3. Pozdrav. Postovani trebam pomoc. Slucaj je sljedeci: moj rodak je prijavljen za pokusaj ubojstva policiji(navodno je pokusao s autom namjerno pogaziti osobu s kojom nije u dobrim odnosima). To naravno nije istina.u prijavi stoji da je udario autom doticnog(koji je doduse psihicki nestabilna osoba) u sred bijelog dana. To nitko nije vidio,nema doticni nikakve ozljede ,nit se na autu vidi bilo kakvo ostecenje i jos postoje 2 svjedoka koji potvrduju da je moj rodak u to vrijeme bio u svojoj kuci. Sto je i policija potvrdila i ispitala. E sad mene zanima sto bi dalje moglo biti s tim slucajem? To je prijavljeno bilo pred tjedan dana. I dali postoji mogucnost da se krene s protutuzbom za lazno prijavljivanje??
  4. Da u pravu ste. Nadam se da ce doci kraj tome prije nego netko uzme pravdu u svoje ruke?.. hvala Vam i svjesni smo da nebu prestal unatoc prijavljivanju i policiji. Time se hrani ludak i nema mu pomoci. Da se moje zivce pitalo za svaku stetu dobio bi on povratnu kontru..pa nek dokaze. Ali nisam "nazalost"tako odgojena nit pokvarena.? nit bi mi roditelji dozvolili spustati se na njegov nivo. A da se njegov sin "ulovio" na djelu kakav je zakon za njega s obzirom da ima neke mentalne probleme(bar ga njegva majka tako etiketirala "on ima zutu knjizicu")
  5. A kako ga snimiti kad on zivi preko puta,a to je uska ulica slijepa i ima 4 kuce s jedne strane a njegva se proteze po cjeloj ulici s druge strane.razumijete?i na toj strani ima sve prozore kroz koje prati i vidi ama bas sve susjede.tko sto radi i tko kamo ide i tko kad dode. On i sin ne rade nigdje.zive od socijalne pomoci.sad kad smo mi njih poceli pratiti (u toku godisnjih) vidimo da apsolutno nista ne rade osim sto cjele dane gledaju kroz prozor(zavjese se stalno njisu☺).predvecer spavaju nigdje nikog,a nocu dok se svjetla gase vani ,njima se pale unutra i onda krecu u "pohod" po susjedima. Kamere smo imali 3.sve ih je izbjegao jer je dobro pratio gdje su.prva 3 tjedna je bio mir dok je vidio kamere i onda opet pocelo (cim je procjenio valjda s kojeg kuta ga nebu uhvatila). I kako da ga ulovis??? jednom je naletio na moju mamu.(bas je cvjece uzimao s prozora)prepoznala ga 99 posto v mraku,ali je pobjegao i tvrdi nije on.i kako,sta dalje?? Stari ima 60god a sin mu oko 35..bolest ljubomre jer su svi susjedi nesto si napravili u kuci oko kuce osim njega??jel se hrani time kaj im unistava ono kaj si ljudi naprave svojim zuljevima?? A on cjeli zivot s prstom nista nije pomaknuo..ironicno je i to da mu je stariji sin bivsi policajac.ne zivi tu i na sve to kaze (dok mu je tata rekao da mu njegvi sve to rade) "a kaj da ja ve radim s njima??"jer i on sam sumnja na njih. ANA90 bi on dobio privatnu tuzbu od mojih samo kako da ga uhvatimo na djelu i kad bi ga mogli zadrzati do dolaska policije.pa da ide sve to po zakonu. Jednostavno uvijek se izvuce il pobjegne il bas taj dan dok ga pratimo onda miruje..vec stvarno neznamo kako.mi smo svi zaposleni nemremo se spustiti na njegov zivotni tempo.nemremo svaki dan biti budni do 3 sata u noci i njega pratiti.radimo ujutro. Uzas i nepravda totalna
  6. Pozdrav ANA90.? . Da,razumijem i ja Vas potpuno. Kod nas policija intervenirala 6 puta. Napisali zapisnik,otisli k njemu i ovaj naravno negirao sve. Cak je moj otac(dosao s terena,nema ga kroz tjedan doma i na "strazu").s susjedovog dvorista doleti mu govno u vrecici pred dvoriste?.. naravno da je poludio i otisao mu pred ulaz i vikao da su svi ostali dosli van u 1 h u noci.i tvrdi nije on. Takoder ima sina(navodno "zutim kartonom"). Po policijskim misljenju i sin im jako sumnjiv da mu pomaze u maltretiranju susjeda. Jednostavno nemozemo mu nista ni mi ni policija.? covjeku dode da uzme zakon u svoje ruke i gotovo.nazalost na svome dvoristu moras zivjeti u strahu od toga sto bude sutra unisteno od tvoje imovine..ma katastrofa? Inace nama rekli policija da ako se i uhvati na kameri na sudu nam ne vrijedi. Samo za nase osobno znanje.i jedino mozete pokrenuti privatnu tuzbu.od policije nema pomoci nikakve.(nisu krivi oni nego takav zakon) jer dok se sve zajedno zbroji i oduzme zakon je takav da mi osteceni losije prodemo nego onaj koji radi stetu.eto nazalost
  7. Ja sam ga osobno vidjela kako ide u ponoc iza na dvoriste k susjedu(jer sam ga pratila iz roditeljske kuce) i iz tog dvorista susjedovog dolazi na mamin vrt. Susjedima pokraj mojih roditelja je bio uspavan pas i njihovo smece im je bilo objeseno po njihovoj ogradi.uz to nesto posebno bolesno i gadno:izvrsi veliku nuzdu u vrecicu i baca pred ulaz.. znaci mi svi znamo da to on radi sve.ja sam mu vidjela lice jer je prosao ispod bandere tu noc i jos se nije ugasilo svjetlo. Dali se hvali?? Ne. ne hvali se samo se smije dok zovemo policiju i policija poslana njemu ali on sve negira(naravno)..policija kaze da im je jako sumnjiv al nema dokaza.. e sad sto bi se moglo napraviti i kako..??ako ima tko kakav pametan savjet molim Vas samo napisite...jer ovo je vec teror nad susjedima a niko mu nista nije kriv nit ikad sto napravio.
  8. Postovani. Imam jedan veliki problem koji traje vec 3 mjeseca. U mojoj roditeljskoj kuci pocele su se dogadati cudne stvari. Prvo su par puta bile razbacane tegle sa cvjecem po prozorima. Mama je pocela sumnjati na susjeda (koji je doduse ogorcen na cjeli svijet). Nakon toga 2 auta parkirana na dvoristu su bila obojana farbom za zeljezo (boja kakva je i na susjedovoj ogradi). Pa je poceo bacati jaja pred prozor na tlakovce (koji su postavljeni pocetkom godine). Da bi zadnje zavrsio sa trosenim uljem po fasadi (koja je isto napravljena ove god).u 4 navrata se pratilo susjeda i vidjeli smo da on hoda na dvoriste iza vrta.imali smo kamere mjesec dana koje je on savrseno izbjegao(sve vidi i prati jer mu je kuca odmah preko mojih roditelja). S obzirom da je vec dovoljno stete napravio neznamo vise kako mu stati na kraj. Policija dode na svaku prijavu (6 prijava sa materijalnom stetom),napravi zapisnik i ode.i to je to jer nemo dokaz mada je viden nasim ocima. Sto napraviti,kako ga uloviti??(2 put je uspio pobjeci)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija