Jump to content

LovroLoc

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ali nisam dobio nikakvu obavijest bas nista da bih mogao znati sto se dogada.
  2. Stvar je u tome da ja nisam bio blokiran,samo su mi nestali novci s racuna i po broju sam skuzio da je to ta kazna
  3. Pozdrav, imao sam kaznu za prometni prekršaj,žalio sam se na nju i žalba mi je prihvaćena i platio sam 2/3 kazne prije par mjeseci. Da bi mi jučer s računa skinuli iznos tj napravili mi ovrhu za tu kaznu koja je plaćena i kao dokaz imam uplatnicu. Koja je procedura,kome se javiti kako to riješiti? Riječ je o kazni s visokog prekršajnog suda u Zagrebu. Hvala!
  4. Pozdrav, Imam ovakav slučaj, vozio sam vodoinstalatera u vikendicu zbog puknuća cijevi i pošto je to moralo biti brzo a moj auto je na servisu,morao sam ići neregistriranim auto koji sam kupio i planirao ga srediti a pošto imam 5 min do vikendice nisam imao drugog izbora. I sad prilikom povratka skrenuo sam u dvorište kod prijatelja koji mi je na 200 metara od kuće i za koji tren za mnom dolazi policija...naravno kriv sam ne poričem to, nego me samo zanima da li je to 100% zakonski legalno što me policija nije zaustavila na cesti u vožnji,nego kad sam ja već parkirao u dvorište i izašao iz auta a oni ušli u dvorište i tražili me papire od auta,vozačku itd.. Te ako je netko upućen da li se vrijedno žaliti i kolika bi mogla biti kazna. Hvala.
  5. Poštovanje,kupio sam automobil od nasljednika preminule osobe koja nije zakonski nasljednik jer vozilo nije ušlo u ostavinsku raspravu. U prometnoj dozvoli dakle stoji ime preminule osobe. Kako da ja prenesem auto na sebe i koji je postupak toga svega? Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija