Jump to content

kiki112

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kiki112 objavio

  1. Na koncertu iza ograde je bio postavljen top s konfetima punjen plinom. Kako je opalio jednoj prijateljici je samo izbio mobitel i opržio je, a druga je dobila potres mozga. Objekt je na upit mailom naveo da Mirnovec preuzima odgovornost, a Mirnovec se preko telefonskog poziva htio nagoditi izvan osiguranja. Njih dvije su to htjele preko osiguranja. Osiguranje: Ograda koju spominju je visoka do prsa osobe visine cca 170 cm, i top očito nije bio usmjeren u zrak. Djelatnik koji se brinuo o topu je dobio otkaz nakon koncerta. U bolničkim dokumentima s obzirom da su išle na hitnu tu noć piše da se ozljeda dogodila na tom koncertu, taj dan. Postoje i slike ozljeda te papiri od psihijatra za anksioznost i strah. Postoje i svjedoci. Zanima me kakve su mogućnosti, kakva je moguća naknada, troškovi, te isplati li se i kako je to uopće moguće goniti?
  2. Ako šaljem prigovor bez izjašnjavanja o krivnji vrlo vjerojatno je da će zaštitna mjera biti tek poslije ljeta? Isto tako ako ulažem prigovor na sudu također imam dobru šansu za umanjenje kazne? S već napisanim prigovorom, misliš li da ima neke šanse za ukidanje zaštitne mjere u potpunosti?
  3. Otišao sam kući ranije jer sam bio autom, no očito sam se preračunao i popio pivo previše. Napuhao sam 0,71 i dobio kaznu 390€ i 3 mjeseca. Auto mi je potreban jer trebam odvoziti sezonu (Taxi) kao što sam i prošle godine, te mi je novac potreban za financiranje doktorata. Pretpostavljam da će biti otegotna okolnost jer je ponovljeni prekršaj s obzirom da sam u listopadu napuhao ako se ne varam oko 1,00 te mi je oduzeta vozačka na 2 mjeseca. Je li žalba dovoljno dobro napisana ili se može nekako poboljšati? Novčana kazna nije problem, niti se želim žaliti na nju, ali potrebna mi je vozačka dozvala kako bi moja egzistencija bila osigurana. Također, je li moguće odgađanje zaštitne mjere? S obzirom da mi je vozačka potrebna do listopada (odnosno kraja sezone).
  4. Dobio sam 3 mjeseca i 1200 kuna. Olakotna okolnost je što sam student bez primanja.
  5. Evo, znači jučer sam parkirao auto s namjerom da odem piti i još ključeve dao frendu, da ne budu kod mene. Šetali smo pješke nekih 4 km do nekog partya (nisam htio voziti)i kasnije se vratili se natrag u centar taxijem Iz nekog razloga, ja nemam pojma zašto, kada smo se vratili natrag u centar, iz nekog pametnog razloga sjeo sam u auto i povezao nekog random lika Porječkali smo se oko neke gluposti, lik je bio pijan i nije htio napustiti auto, ja zaprijetio da ću nazvat policiju, on dođe ne, ja ću, i prijavi pijanu vožnju Došli oni, napirio sam 1.76 Mladi sam vozač, samo sam jednom prije zaustavljen s 0.33 alkohola Vozačku su mi uzeli, i dali onaj papir, ali mi nisu ništa rekli, kako-gdje, koliko, kada Pretpostavljam da će mi na adresu doći kada se odredi kazna? Što mogu očekivati? Iako mi je auto potreban za j.d.o.o i izuzetno mi je teško bez njega tegliti pakete do pošte više me brine novčana kazna, bez vozačke ću se snaći. Pa me zanima koliko bih trebao dobiti ako netko zna procjeniti? Hvala unaprijed na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija