Jump to content

MihaelM

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne znam još idući tjedan idem u firmu pa na liječnički sitematski. Pa ču znati. Mada meni nije jasno kao ja nisam još dobio to riješenje. A kojo bi to bilo radno mjesto sa ozljeđenom kralježnicom. Koja po nalazu specijaliste kirurga se neće oporaviti. Ja sam bio na inavalidskoj komisiji i rekli su mi da ću riješenje o radnoj sposobnosti i riješenje o invalidnosti dobiti na kućnu adresu i da imam pravo žalbe od 15 dana. Na komisiji sam bio prije mjesec dana i nisam još primio nikakvo rješenje. Ali je moja obiteljska doktorica dobila od njih riješenje da sam sposoban za rad i da nema invalidnosti. I na tom papiru ne piše ništa o mogućnosti žalbe. I sad doktorica meni zatvara bolovanje a ja nisam zdravstveno sposoban za rad. Sad idem kod doktorice da mi zatvori bolovanje a iz toga ću na HZZO i mirovinsko da vidim što se dešava
  2. Ne znam još idući tjedan idem u firmu pa na liječnički sitematski. Pa ču znati. Mada meni nije jasno kao ja nisam još dobio to riješenje. A kojo bi to bilo radno mjesto sa ozljeđenom kralježnicom. Koja po nalazu specijaliste kirurga se neće oporaviti.
  3. Prošle godine sam se prekrenuo sa bagerom na poslu i priznata mi je ozljeda na radu. Pukao mi je kralježak L1 i nekoliko ih je pomaknuto. Izgubio sam reflekse u nogama živci su u prekidu. Ne mogu dugo sjediti max. 1 sat ne mogu hodati ni stajati isto max.1 sat. Nakon toga kreću jaki bolovi u donjem dijelu leđa i trnu mi noge. Nekoliko specijalista mi je napisalo u nalazima da trebam promjenu radnog mjesta. E sad bio sam na inavalidskoj komisiji i ja još nisam dobio nikakav papir ali moja obiteljska liječnica je dobila riješenje da sam sposoban za rad i da nema nikakvih ograničenja. Na tom riješenje nema ništa o mogućnosti žalbe. Pijem nekoliko vrsta tableta za bolove i živce i u svima piše da ne smijem upravljati radnim strojevima. Što sad da radim? Kome se obratiti il' uzeti odvjetnika jer ja u ovakvom stanju ne mogu raditi na bageru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija