Jump to content

lava

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zdravo, imam tvrtku osnovanu u Hrvatskoj, no trenutno boravim u Meksiku. Zanima me je li moguce i kako se provodi online kupnja izvan Hrvatske, a placanje se vrsi preko racuna/kartice d.o.o. ? Kupili bismo neke stvari za posao i one bi bile isporucene u Meksiko. Kako se porez racuna u ovoj situaciji? Hvala Vam! Pozdrav!
  2. lava

    Kupnja preko obrta

    Zdravo, zanima me sto je sve moguce kupiti preko pausalnog obrta? Potrebno je samo cuvati racune ili prilikom kupnje se izdaju posebni racuni za obrt? Hvala puno!
  3. Zdravo, molila bih savjet oko trenutne situacije: postupak ce biti pokrenut u Nizozemskoj protiv mene zbog neplacanja clanarine u teretani (koju ne zelim platiti jer su me u teretani nasamarili u potpisivanje drugacijeg ugovora od kojeg sam trazila, a onda kad su mi rekli nakon par mjeseci tijekom kojih njihove usluge nisam koristila, odbili prekinuti ugovor mada su zakonski obvezni). Gore sam bila godinu dana i nemam se namjeru vracati. Kakve su poslijedice za mene ukoliko nemam namjeru ici gore na sud, te kad bi presuda bila u njihovu korist (svakako ne zelim platiti taj iznos za koji me se tereti)? Hvala vam!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija