Jump to content

BobanZg

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Upravo danas dobio obavjest na e građani da su mi maknuli sa blokade taj dug od Zagrebačke.
  2. Borbena7 ako može na ovo odgovor.Hvala
  3. Glavnica je oko 50-55 tisuća nisam siguran.Supruga i njen brat su vlasnici tog stana.Od kad su me blokirali,nisam siguran dali su se naplaćivali jer ipak je t bilo prije 6 god i tu sam negdje i bio bez posla,ali znam da me je prvo blokirala zagrebačka banka,a nakon toga je došla Erste i oni su se stavili kao prioritet,sad dali se to dešavalo dok sam ja radio i uredno mi se skidalo po blokadi ili prije nego sam počeo radit ( mislim na ovaj dio kad je sjela Erste banka) nisam siguran 100%. Zadnjih 6 mjeseci se naplaćivala Erste banka,kao i posljednjih godina
  4. Prije svega hvala na odgovoru. Što se tiče nekretnina jedina koja na mene glasi je ona koju dijelim sa bratom na pola,a nekretnina tj stan na kojem sam sada prijavljen su supruga i njen brat naslijedili poslije očeve smrti,tako da je to njen stan. Otac je umro još devedesetih.Mi smo se tek ove godine prijavili na taj stan.Račun je blokiran po ovom predmetu još od 15.3.2012. A na pitanje kako su se ovi upisali kao prioritet to samo oni znaju,ja stvarno pojma nemam.Bio sam u poslovnici Erste banke i pitao i za to kako nisu mom bratu prepisali polovicu duga,a i kako da su se mogli staviti kao prioritet.Odgovor za brata je bio da sam ja bio podobniji za plaćanje,a on i ja u to vrijeme nezaposleni,pa mi nije jasno,a za to kako su sebe mogli staviti kao prioritet odgovor je bio pa mogli smo.
  5. Imam polovicu kuće i auto na sebe. Jedna stvar je da me nije gnjavio Eos Matrix,nego Cei Zagreb (moja greška).Pardon
  6. Pozz. Novi sam na forumu pa bi htio postaviti jedno pitanje vezano uz temu Eos Matrix. Stvar je ovakva 2011. sam ostao bez posla,a imao sam za otplatiti u Zagrebačkoj banci nenamjenski kredit i mastercard. Probao sam da napravim moratorij na kredit,kojeg mi nisu odobrili i od tad mi počinju problemi. Godinu dana sam bio bez posla,a tek mi se rodilo drugo dijete. 7 mjeseci sam primao sa burze,al to kad bi mi sjelo nije bilo dovoljno za pokriti kredite.Naravno blokirali su mi račun i od tada mi je račun u blokadi. Ja sam se 1,5 god poslije zaposlio u istoj firmi gdje sam i prvobitno dobio otkaz,te mi od tada sjeda na zaštićeni račun plaća. U međuvremenu se još nanizale i neke sitne ovrhe po 2-3 tkn,ali prije 3-4 godine mi je sjeo još i kredit od pokojnog oca koji sam po ostavinskoj raspravi naslijedio.Naslijedio sam kompletni kredit (iako još imam i brata,a njemu ništa nije sjelo) i oni su sebe stavili na Finu kao prioritet isplate.U pitanju je Erste banka. Kako mi je sjeda plaća tako se i isplaćuje taj dug prema Erste banci,a dug koji sam imao prema Zagrebačkoj je stavljen na čekanje i tako Zagrebačka banka prodaje dug Svea Ekonomi i od prošle godine me non stop nazivaju. Potom su dali suglasnost i Eos Matriksu da me oni nazivaju za dug. Prvi put kad su me nazvali počeli su mi prijetiti da će mi oduzeti kuću,u kojoj ja nit ne živim neg brat,a polovica kuće je moja.Ja sam se uplašio i 2 mjeseca ja sam uplatio po 1000 kn na broj računa što su mi oni dali.Išao sam provjeriti stanje duga na fini i vidim da se nije promjenilo ništa. Tu sam popizdio i od tada im ništa nisam uplatio.Prodali su mi foru da moram uplatiti prvih 1000 kn da mi oni odobre mogućnost obročne otplate,ja sam to sa prvom ratom i napravio,onda su mi rekli da moram kupiti u Narodnim Novinama nekakve bianko zadužnice što je meni bilo čudno. Potom se sjećam da je prvi put kad me zvao njihova agent rekao da čim uplatim tu prvu ratu da neće bit više blokade na Fini.Naravno ni nakona 2. uplate se to nije desilo i kad su me zvali da ne vide 3. uplatu to sam i rekao da neću plaćati jer su me zaje... Od tada me non stop zovu i na kućni i na mobitel a ja im kažem da sam bez posla i da nemam od kud plaćat. Nedavno su mi se javili iz Odvjetničkog društva Nadramija i Partneri da su njih opunomoćili taj Svea ekonomi da bi se prisilno naplatili. Ako nebi bila uspiješna naplata na novčanim sredstvima,ishodila bi se promjena sredstva ovrhe u pokretninama,nekretninama vrijednosnicama i drugoj dostupnoj imovini. Naravno spominju da se ovrha može izbijeći isključivo postignutim dogovorom o podmirenju. Trenutno sam zaposlen i naravno da mi se mjesečno skida za blokirani račun. Moje je jasno pitanje što da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija