Jump to content

Venio

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Posaljem ti kasnije kad dodem doma s posla. Meni je najbitnija informacija da mogu poslati tu obranu sve do rasprave a ne u roku od 8 dana od primitka poziva. Valjda ce mi smanjiti visinu kazne ko ništa drugo ali meni je najbitnije da nemoram fizički ići na sud jer nemam ni vremena ni novaca za putovanje dodoli.
  2. Fala drote, pamtim te od prije par godina kao dobrog kolegu moderatora s F.hr-a uglavnom s pžk-a i modovskog dijela foruma Nego da te samo upilam sa zadnjim pitanjem jer ipak sam laik za ovo sve jbg., ovo u tvom primjeru pisane obrane di stoji veza pa broj predmeta jeli to ovo što meni stoji u ovom kvadratiću na papiru od poziva na sud pod posl. broj ili
  3. Znači bitno je samo da pošaljem prije rasprave a ne u roku od 8 dana. Ispričao bih se ja i sutkinji osobno ako baš treba ali nije mi ostavljen nikakav kontakt osim njezinog imena i prezimena.
  4. Srećom dosada nisam bio upoznat s našim pravnim sustavom pa mi treba savjet. Znači 30.8 mi je doma došao poziv na sud u Solinu jer su mi prošli misec na utakmici protiv Steaue izmjerili 1,17 promila kad sam ulazio na stadion i pustili su me tek posli utakmice. Poslali su mi poziv na sud i optužni prijedlog u kojem je navedeno da trebam platiti 2000 kn. S obzirom da sam iz Zadra i da još radim sigurno do kraja ovog mjeseca neda mi se ići u Solin zbog toga ali ako sam ja dobro shvatio mogu im samo poslati poštom jer mi piše da mogu dostaviti i pisanu obranu sudu. Vidim da se spominje tih famoznih 8 dana od primitka što znači da imam vremena do petka da ih obavijestim o mojoj nemogućnosti dolaska u Solin i zamolim ih da mi smanje kaznu jer sam u besparici kao i uvik. Jesan ja ovo sve dobro shvatio ili ima tu još neka kvaka?
×