Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Luckymy

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Smetanje posjeda presuda kriv izvođač a ne investitor

  10 god koristi, kakav je postupak za dosjelost molim Vad
 2. Smetanje posjeda presuda kriv izvođač a ne investitor

  Dao sam mu da se sluzi dok ne budem ogradivao svoje, znamo gdje je meda i meda nije problem, nego je problem sada jer susjed tvrdi da sada taj dio stekao koristenje. Nevjerovatno mi je da ja sada moram na sud ici za svoje i zato jer sam svoje volje dao iz dobre namjere i jos trpim napade fizicke i prijetnje. Zakazan je vec izlazak sud.vjestaka pa ne znam sto me ceka jos i da li odmah poslije mogu kakvu vlasnicku tuzbu dignuti?
 3. Smetanje posjeda presuda kriv izvođač a ne investitor

  Da se nadovezem na temu smetnje posjeda, molim za pomoc i objasnjenje . Ako sam susjedu dao na koristenje svoj komad zemlje, a sada kada ga hocu natrag on ga ne da, tvrdi da je njegovo te me tuzio za smetnju posjeda?
 4. Posjed i samopomoć

  U slucaju da je prekoracena sila, koji je ishod toga? Odbacivanje tuzbe ili? Hvala unaprijed
 5. Posjed i samopomoć

  Zahvaljujem na odgovoru. Svakako priloziti svu dokumentaciju od pocinjenih prekrsaja a zadnje i mjere opreza odo prema susjedu. Zahvaljujem
 6. Posjed i samopomoć

  Molim za savjet i objasnjenje sto se tocno odnosi i kako se tumaci čl. 27. st.1. i st.3. Zakona o vlasnistvu? Osobito recenica ako se primjeni sila vece jakosti nego li je primjerena okolnostima? Zahvaljujem
×