Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Kati1

Korisnik
 • Broj objava

  2
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Nemam nasljednika

  Stvar je u tome sto sam cijelog mog zivota od djetinstva mislila da i moja rodbina isto osjeca kao i ja t.j. da me stvarno smatraju rodbinom.Koga da upisem kao nasljednika,prijateljicu? ili mog malog psica ako me nadzivi ili neku socijalnu ustanovu,stvarno nemam ideju,jos se ne osjecam tako starom,ali nikad se nezna,ali bi mi stvarno bilo krivo da itko od njih nasljedi ono sto smo suprug i ja sami stekli tokom naseg dugog zajednickog zivota.
 2. Nemam nasljednika

  Sama sam nemam nasljednike,otac,majka,suprug su umrli,bez djece sam.Moja majka je druga oceva zena imala je samo mene.Prva tatina zena je umrla.Imam rodbinu t.j sestru i djecu od brace(braca su isto umrli) Suprug mi je umro prije tri godine i od te takozvane rodbine nitko me nijednom nije upitao ni kako sam niti me posjetio i zato sam razocarana i ogorcena i zelim sastaviti oporuku da ih sve iskljucim iz nasljedstva.Kako to napisati?I dali oni imaju pravo nasljedjivanja posto su mi rodbina po ocu.Imam 67godina,hvala na savjetu.
×