Jump to content

ZRNO123

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ZRNO123 objavio

  1. Pozdrav. Može li poslodavac dati otkaz osobi koja temeljem invalidnosti djeteta ima Rješenje HZZO-a o radi sa polovicom radnog vremena? Zahvaljujem
  2. Upravo sam u procesu osnivanja firme d.o.o. i ja kao vlasnik neću raditi u svojoj firmi već sam zaposlena u drugoj. U novoosnovanoj firmi zaposlila bi osobu sa invaliditetom pa ne znam imam li kakve novčane poticaje ili sufinanciranej od strane države i kome se obratiti? Osoba ima invaliditet trećeg stupnja i rješenje. Zahvaljujem na odgovoru.
  3. Mi smo d.o.o. i imamo 14 zaposlenih i 4 suvlasnika u različitim omjerima 15%,20%, 30%,30%. Mora li tvrtka po novom imati službenog revizora i može li suvlasnik koji ima 15% angažirati svog revizora radi provjere stanja tvrtke? S obzirom da samo dvoje suvlasnika imaju uvid u financijsko stanje firme odn. imaju stik od banke - koji je način da se provjeri situacija u tvrtki i knjigovodstvu. (knjigovođa je prijatelj direktora koji ima 30%)
  4. Molim informaciju može li osoba koja je korisnik invalidnine po novom zakonu biti zaposlena i na koliko sati tjedno? Može li se kod osnovanja firm ukoliko se zaposli osoba sa nekim od invaliditeta dobiti poticajna sredstva i gdje se podnosi zahtjev?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija