Jump to content

Kriptonajt

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Decku su kobre prije godinu i pol dana nasli 100 g trave u autu. Bio je pretres stana, nista vise nije nađeno. Odmah je bio zadrzan i zbog prekršaja jer je vozio bez vozačke, i drugi dan je isao pred prekršajnog suca i dobio kaznu. Za travu nikad nista nije došlo, vec je proslo god i pol dana, na drzavnom odvjetnistvu to stoji i nista se ne pokrece, zanima me koliki je rok da se pokrene postupak? I jeli moguće da ce prijeci u prekršajni postupak?
  2. Hvala na odgovoru, zvala sam racunovodstvo, i zena mi je objasnila da posto je meni ugovor trajao do 10.9 a taj dan su isplate da onda kaci predzadnju i zadnju placu, kao po nekoj klauzuli. I da to nije njezina greska vec tako drzava obracunava.
  3. Bio je u dogovoru s poslodavcem, u obracunu je jedno razlika u onoj rubrici osobni odbitak inace na proslim platnim listama je pisalo 3800 a sad nista. 8 mj odradila sam u cijelosti.
  4. Pozdrav, ugovor na sezoni trajao mi je do 10.9. Međutim ja sam zadnjih 10 dana uzela godišnji te otisla ranije. Zadnji dan koji sam odradila je bio 31.8. 10.9 na isplati plaće dobila sam 1000 kn manju plaću. Zena iz racunovodstva mi je rekla da je to jer sam otisla ranije i da cu to dobit kroz povrat poreza. Zanima me kakve veze ima odlazak ranije kad je pod godisnjim i kad mi ugovor normalno traje do 10.9. ? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija