Jump to content

debil00

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pad s travom i amfetamima

  Hvala puno na odgovoru! koje su mogucnosti kod dokazivanja da nisam ovisnik? ili je to cista odluka sutkinje na temelju razgovora?
 2. Pad s travom i amfetamima

  za kraj par pitanja koja me muce u vezi buducnosti ovako... koliko me ovaj prekrsaj sputava u ulazak u odredene drzave? koliko mi to moze predstaviti problem pri upisu na fakultet u inozemstvu? koje su uopce lose posljedice nakon sta prode sve ovo? puuuno vam hvalaa jos jednom jaako ste mi olaksali stvar, da sam barem prije naletio na ovaj forum!
 3. Pad s travom i amfetamima

  znaci kako sam ja i dalje srednjoskolac, ja nemogu dobiti novcanu kaznu? zar ni moji roditelji npr.? nikakvu drogu od tog dana vidio nisam a niti mi nepada napamet, ali kako ja to mogu dokazat? mogu li zatraziti da me testiraju ukoliko traze ljecenje? kakva me druga odgojna mjera moze cekati? hvala vam puno imao sam puuuno gore scenarije u glavi!
 4. Pad s travom i amfetamima

  na prvoj stranici poziva pise prekrsaj: clanak 54. stavak 3 zakona o suzbijanju zlouporabe droga zatim na 2. stranici nakon činjeničnog opisa piše: čime je počinjen prekršaj iz članka čl3 st1 zakona o suzbijanju droga.
 5. Pad s travom i amfetamima

  da, samo posjed. Novčana kazna piše.
 6. Pozdrav, nedavno sam pao s 10g marihuane(5x2) i 1g amfetamina(0,8 + 0,2) maloljetnik sam i iako je sve to bilo u vise vrecica u policiji su odmah shvatili da nisam nikakav diler, travu sam tako dobio i nisam ju jos niti taknuo tako da su mi to uveli pod prekrsaj. sljedeci tjedan me ceka sudenje pa me zanima kakva me kazna ceka i sta bi bilo najpametnije da kazem na sudu. Prvi put imam ikakve probleme sa policijom. punim 18 za par mjeseci.
×