Jump to content

Bozomax

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

211 pregleda profila
  1. Poštovani,imam kaznenu prijavu u Austriji,mogu li tražiti da mi se sudi u Hrvatskoj? Ako ne a osuda bude na moju štetu,može li me Hrvatska izručiti u Austriju? Tereti me se za kazneno djelo da nisam platio smještaj u jednom motelu i sa kamatom je cifra 7000€ , a u stvarnosti je cifra bila 570€ . Niti sam ikad dobio raćun,niti vlasnik ima kakav ugovor samnom,plaćao sam na tjednoj bazi u gotovini i zadnji tjedan nisam platio jer mene nisu platili za rad .
  2. Poštovani, moje pitanje je slijedeće , osuđen sam na uvjetnu kaznu ali tijekom suđenja prije donošenja uvjetne kazne dotična osoba me je ponovo prijavila za prijetnju . Presudu sam dobio od prvi put i sad mi je došao poziv za sud sa istom osobom isto za prijetnje samo drugi sudac . Presudu sam dobio 2017g. a dotična osoba me tužila 2015.g da li sad taj slučaj ima veze sa mojom uvjetnom ili uvjetna vrijedi od dana kad je presuđena? Zahvaljujem na odgovoru.
  3. Koliko mi je poznato , u Hrvatskoj je još uvijek zabranjeno loviti sa samostrelom , ispravite me ako griješim
  4. Ne znam po čemu ste zaključili da sam nestrpljiv prema oružju ?Jedino ako ste nestrpljivost usporedili sa željom i ljubavlju prema lovu i jednoj vrsti hobija sa kojom sve poslovne probleme stavljam sa strane, a sve to navedeno oduzeo mi je sud Republike Hrvatske koji bi trebao uzeti u obzir sve dokaze , motive , i držati se iznad svega Zakona Republike Hrvatske a ne zbog privatnih poznanstva presuditi u korist osobi koja je imala samo "rekla kazala" . Sad ovaj dio o sudu slobodno procijenite kao ogorčenost, ljutnju , razočaranje i sve ostalo . Lp
  5. Igre riječi nisu potrebne, ako želi netko postati lovac , sigurno ne želi ići u lov snimat ptice ili goloruk napadati medvjede. Naravno da lovac i dozvola idu zajedno .
  6. Jel mi možete dati link u vezi toga, hvala unaprijed.
  7. Hvala na savjetima , bio sam relativno dosadan po pitanju toga i odgovorila nije u više navrata da nemam nikakva prava više , dao sam 5000€ jer sam bio siguran u pobjedu na sudu (znao sam da najgore što može biti je uvjetna ) , ali zbog samog principa i želje da budem lovac sam išao do kraja , bolje da sam tih 5000€ dao djeci bez roditelja ili sl, više bi imao koristi . Ali svejedno hvala vam još jednom na savjetima .
  8. Za ovu prijetnju izgubio sam svakako uništena mi je mogućnost biti lovac jednog dana (a živio sam za to ) , a sama rasprava u vezi tako nečega mogla bi dovesti samo do kontraefekta .
  9. Nažalost vodi mi još jednu bitku vezanu za ovaj slučaj i ne vodi prema dobrom , točno mi dođe poslije svega da odem u Popovaću
  10. Onda sam zakasnio prošlo je više od trideset dana od pravomoćne presude, platio sam preko 5000€ odvjetnicu izgleda za glupost , jer mi nije znala sve objasniti .
  11. Kako i gdje da to napravim ? Svi su mi rekli da kad sam uložio žalbu i dobio pravomoćnu presudu da je to gotova stvar . Može li mi netko preporučiti negdje da odem da se raspitam ?
  12. Bozomax

    Prijetnje

    Poštovani , da vas pitam da li postoji tko iznad vrhovnog suda ? Doduše osuđen sam za navodne prijetnje jednoj gospođi , iako je dokazano da njena kćer daje lažne izjave na sudu , da je njen suprug izjavio da nisam nikad prijetio , da je ona sama rekla da je bila nakon dva tjedna od navodne prijetnje kod mene u kući (ako se bojala za život kako je i navela,ne vjerujem da bi došla mi u kuću) , da sud nije htjeo čekat da moj svjedok dođe iz Nizozemske , ja sam optužen za prijetnji i poslao sam žalbu na vrhovni sud ali na moju žalost a kako kaže i odvjetnica oni nisu ni pročitali moju žalbu ,nego poslali potvrdnu presudu samo da me se riješe. Da li postoji ijedna ustanova da se mogu žaliti i probat izboriti se za istinu ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija