Jump to content

tupkotup

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znaci kokiko sam skuzio rehabilitacija je napravljena po sluzbenoj duznosti, ali ne i brisanje iz kaznene evidencije, ali po tome bi oni trebali dobiti cist papir. Jel tako
  2. Da biste to ostvarili, imate pravo podnijeti Ministarstvu pravosuđa zahtjev za donošenje Rješenja o rehabilitaciji. Ako taj zahtjev nisam podnio jos onda jos uvijek nije izbrisano iz kaznene evidencije i moji na poslu ce ipak dobit uvid u kaznu? sorry znam da sam glup trenutno ali nr kuzim nakraju hoce li ili nece dobiti uvid u kaznu.
  3. Hvala. Tu pise da ipak nastupa automatski, sad me odvjetnik zbunio jer tvrdi da to nije tak. s obzirom da sam u petak im jos potpisao privolu da to provjere, vjerovatno vec jesu, da nesto je vec bi mi rekli. Valjda. Mislim neznam koliko treba vremenski da dostave te papire ustanovi. Odnosno jel im salju kompjutorski, mailom ili kako.
  4. Uspio sam se konacno danas cuti i sa odvjetnikom u on kaze da to ne ide automatizmom nego moram doci do njega i moramo podnjeti zahtjev za brisanjem ?, a on ne moze prije sl.tjedna. ok. Sad me je ipak frka. Na koji nacin ja mogu i dal mogu provjeriti jel to izbrisano?
  5. Hvala svima. Znaci koliko sam skuzio sve bi trebalo biti cisto?
  6. A kao suglasnost sam "morao" potpisati. Inace nista od posla Iznimno, kada se radi o zasnivanju radnog odnosa ili povjeravanju poslova čije obavljanje podrazumijeva redovite kontakte s djecom, poslodavac može, uz suglasnost osobe za koju se podaci traže, zatražiti izdavanje posebnog uvjerenja o podacima iz članka 13. stavka 4. ovoga Zakona. Eh sad, jel po difoltu/automatski nastupa rehabilitacija, jel sam trebao o tome biti obavjesten? naravno bitno mi je da dobiju papir da san cist jer se radi o egzistenciji moje obitelji i da me mladost ludost ne prati sad cijeli zivot I sad neznam hice oni njima izdati da sam osudivan pa rehabilitiran ili ce to biti cisto?
  7. postovani 2009 god sam osudjen na uvjetnu kaznu zatvora s rokom kusnje 6mj jer sam od jedne obitekji otudio poveci iznos novaca. U medjuvremenu sam se promjenio, ozeni, dobio djecu, zavrsio predskolski odgoj i dobio posao u gradskom vrticu. Potvrdu o nekaznjavanju i sa prekrsajnog suda sam dobio, medjutim vrtic me trazio da potpisem da mogu traziti da nikad nisam osudjivan bilo uvjetno ili bezuvjetno. Sto sad? Hoce li oni dobiti uvid u moju kaznu I dati mi otkaz?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija