Jump to content

Niktik

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobro večer,molim vas neki pobliže odgovor. Otac sam 4 dijece, stariji sin živi samnom,te sam krenuo u pravnu borbu da i mlađi sin od 7 godina živi samnom. Prema planu trenutno je on 7 dana kod mene 7 kod majke.Od strane centra prema sudu ide prijedlog za Vještačenje roditeljske kompetencije...pa ako mi možete objasnit što me otprilike čeka i koliki su troškovi. Mlađi sin ima veliku želju živjeti kod mene,zapravo tu je i odrasao, te ga viđam i kod mene zna biti više od onog propisano u planu. Unaprijed hvala.
  2. Niktik

    Rastava

    Hvala na odgovoru, dali znate možda iz iskustva tko dobiva dijecu, što se sve gleda u takvim situacijama? Hvala
  3. Niktik

    Rastava

    Dobar dan, molim vas informacije, supruga želi rastavu braka, 4 maloljetne dijece, živimo u nekretnini na katu obiteljske kuće mojih roditelja, za uređenje tog kata sam dignuo kredit koji otplačujem. U kat je ulagala i moja supruga ( u manjoj mjeri tokom godina-namještaj, frižider i sl. ) Na sebi nemam nikakvu imovinu? Koji je daljni tijek? Supruga smatra da je moram isplatit i da ce ona dobit svu djecu kod sebe? Teška situacija, nažalost
  4. Hvala vam na odgovoru, ne mislim ništa tražiti od svojih roditelja, nemam gdje živjet. Da, djeca su maloljetna, mislim ne znam kome će pripasti dođe li do najgoreg scenarija, rastave, vjerojatno supruzi? A sad ja nemam velika primanja jer otplačujem taj kredit, tako da??? Uglavnom briga za djecu mi je na prvom mjestu u svemu ovom. Naglašavam ne tražim ja razvod braka. Supruga vjerovatno misli ići živjet natrag kod svojih? Puno hvala na odgovorima, nadam se da će kriza proći bez svega ovog?
  5. Dobar dan, imam pitanje, izgleda da dolazi do razvoda braka, 4 djece, zivimo kod mojih roditelja na katu, ja na sebe nemem nikakove imovine, samo kredit koji sam digao za taj kat, supruga je digla kredit za auto koji ona otplacuje,ali auto glasi na mene, svatko ima svoj kredit i nista vise od imovine. Koja su njena i moja prava, auto si slobodno moze uzeti posto ga je ona i kupila. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija