Jump to content

edicucina@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da ,ali zar odjava prebivališta automatski ne odjavljuje i dopunsko osiguranje ?
  2. Pravomocno je i ovrsno ! Ma platicu , nije u tome problem već mi nije jasno zašto moram platiti za cijelu godinu ako sam od travnja napustio HR?!
  3. Radi se o dopunskom osiguranju za period od prosinca 2010g do prosinca 2011g. Stvar je u tome što sam ja otišao iz HR u travnju 2011 i nije mi jasno zašto moram platiti za cijelu 2011g i to sa kamatama plus troškove javnog biljeznika koji je vodio ovrsni postupak?! Baš jutros sam zvao ured koji mi je poslao opomenu i jednostavno su mi rekli da je bolje da odmah platim jer za 10 godina samo kamate(koje su sada 700kuna)će biti 7000kuna ! Između ostalog rečeno mi je da će se oni svejedno naplatiti ako treba i putem pljenidbe moje imovine u Srbiji !!!???Da li je to moguće???
  4. Od 2011g živim u Republici Srbiji a dotada sam zivio u Hrvatskoj. Hrvatski ssm državljanin a u Srbiji imam prijavljeno prebivalište i stalan boravak. Primio sam putem pošte opomenu za neplaćeno zdravstveno osiguranje iz 2013 g u iznosu od cca1800 kuna. U opomeni mi se prijeti s mogućnosti ovrhe nekretnine i bankovnog racuna u Srbiji . Htio bih da znam da li je to moguće? ! Ako netko može da me posavjetuje bio bih zahvalan !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija