Jump to content

Matejav

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znam Tako bi I postupila, poslati cu I'm ponovno . Nadam se da ce Ovaj put odgovoriti
  2. Nikad a nisam Dobila nista od vipa na moju adresu, posta je Prema dogovoru sa vipom trebala ici na drugu adresu. Znaci ne Na adresu mog prebivalista. Ja Sam kasnije to Isla mjenjati Kod njih tri puta no unatoc tome nikada MI nista od njih nije dolazilo.
  3. Uspjela sam doći u kontakt sa a1 operaterom , no jedino preko maila. Oni zasada potvrđuju da dugovanje koje imam je i dalje kod njih(a1) te da nije ni kod koje druge stranke , pismeno nisam dobila nikakav odgovor . Mislim da ću im sutra poslati još jedno pismo .Pričekat ču ipak da dođe taj pismeni trag od njih jer njihova služba za korisnike me više zbunila nego pomogla u ovom slučaju. Shvaćam da oni nemoraju odgovoriti u nekom određenom periodu no sumnajm da isto tako postoji problem sa adresom na koju bi oni trebali slati svu moju poštu. Dali bi ih trebala pitati još nešto putem tog pisma?
  4. Napisala Sam Pismo I poslala ga jucer, zurno. Nadam se da ce sto prije Stici njihov odgovor.
  5. Poslat ču pismeno onda danas, htjela sam vas još nešto pitat oni su meni jučer iz službe za korisnike dali i ajmo reč račun na koji bi ja mogla uplaiti taj dug , nisam ništa uplatila na njega jer mi je mrvicu presumnjivo bilo no dali postoji mogučnost da i ako jesam uplatila tamo nešto novaca da to ne bi pokrilo ništa mog dugovanja?
  6. Ne, nisam vidjela razloga zašto mi takvo nešto nebih rekli kada sam ih to već predhodno pitala i odgovor je bio ne .
  7. Razgovarala sam sa njima i usmeno i preko maila. Preko maila su mi tada ustanovili da imam dugovanje prema njima.
  8. Ja sam njih jos par puta Kontaktirala, I rekli mi jesu da Imam ipak dug. No nisu mi nista vise rekli. Ja Sam zensku prvi put pitala Dali je to otislo negdje dalje u neki odvjetnici ured I Ona je rekla da Nije. Trenutno znam da imam dug I zelim ga otplatiti. No sluzba mi Nije mogla uopce dati ikakve informacije kome da se odratim vezano Uz to. Pitala Sam ih isto Tako Dali se vodi nesto protiv mene na sto su rekli da Ne, no Dali su doznanja da bi mogli pokrenuti nesto uskoro. Neznam sto mi je raditi sada.
  9. Poštovani , samo javljam da sam razgovaraa sam vipom i nemam nikakvih vidljivih dugovanja. Nisam sigurna kako je to moguće pa sam im već poslala upit putem maila. Pa se nadam da če se to razjasniti do kraja .
  10. Ok, hvala , ja ću svkako što prije otići do njih i to provjeriti . Kada dobim više informacija , svakako ču to objaviti .
  11. U slučaju da ja i odem do njih te vidim koliki mi je dug, ako i je pokrenut ovršni postupak koji je onda proces?
  12. Poštovani. Imam dugovanje prema Vip mreži od 2013 godine. Zadnji kontakt sam imala sa njima u veljači 2014. Adresu na koju su trebali dolaziti računi sam promjenila dva puta te dala te podatke njima no pošta mi nikada nije stizala na nju. Ovrhu nikada nisam dobila, trenutno neznam koliko je cjelokupno dugovanje no znam da ga još uvijek imam . Koliko sam saznala ako sam se dobro informirala ja imam pravo na zastaru. Trenutno nisam sigurna što da napravim, htjela bih taj dug otplatiti . No isto tako zanime me dali se ja mogu pozvat na zastaru i ako mogu kako bi daljni proces izgledo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija