Jump to content

MatejaMateja1234

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sve sam razumijela sto trebam napraviti. Trebam odluciti kome dati pravo odabira ili unaprijed izjavom sama odluciti o sebi. To se daje na upis u bazu podataka i za sigurnost izjavu drzati uz zdravstvenu iskaznicu. Primila sam i link koji opisuje rješenja u Europskoj praksi pa cu i to procitati. Hvala vam puno, mnogo ste pomogli.
  2. Znam zasto pitam i potrebno je to riješiti. Kao sto se beskućnici prijavljuju na adresu centra vjerujem da ima i za ovo rješenje. Tako bi mogli reci i gdje da se beskućnici prijave- nigdje, možda skupe novce pa iznajme stan pa se prijave. Dakle, ako nemate savjet nemojte ni pisati. Ja ozbiljno pitam jer moram to riješiti.
  3. Poštovani, Kao dijete od osam godina sam zbog zlostavljanja otisla baki koja se o meni brinula. Zlostavljanje nije prijavljeno centru za socijalnu skrb niti policiji. Danas sam osoba od 30 godina i zelim pravno riješiti pitanje odlucivanja o mom zdravlju za slucaj da se npr. nalazim u bolnici bez svijesti. Kako spriječiti da se kontaktira roditelje koji ce u tom slučaju imati pravo odlucivanja o meni. Također, ne zelim ni jednog prijatelja time opterećivati a kako je baka umrla nemam druge obitelji. Kome se može dati pravo odlucivanja i na koji način? Unaprijed hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija