Jump to content

..vaga..

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ..vaga.. objavio

  1. Dakle situacija je jasna i bistra kao planinska rijeka.. moj odvjetnik postoji, plombi nema i postupak je u tijeku kao i gradsko raspolaganje česticama ..ne bi platili ne bi vratili ali preprodaju, ulaze,provaljuju, prekrajaju.
  2. Ako ne dobijem sudsku oluku a podatci se mijenjaju i kada mi nestaju alati i dokumentacija znači da se to vjerujem ne događa samo meni ?
  3. Koliko je kompleksan povrat nacionalizirane imovine ? Da li je moguće da se sudskom uredbom zabrane zabilježbe na česticama na kojima je pokrenuta tužba za povrat imovine i koji bi bio razlog tome ? Ako nije sudski tko ima ovlasti za takav posao, što je razlog i kakav je pravni lijek protiv takvih manipulacija ? Da li je u našoj državi u kojoj imam najviše prava pravno moguće da mi se u više navrata mijenjaju podatci na zemljišniku i katastru, da mi se dokumenti pojavljuju i nestaju iz mojeg doma, automobila ?
  4. ovako izgledaju hepove krađe; ponašaju se kao da su iznad pravne države da li zaista hrvatski zakoni za njih ne vrijede ?
  5. . gledajući šire u cijeloj toj problematici je prethodila krađa i smetanje moga posjeda gdje je hep postavio rasvjetna tijela ušavši na moje zemljište ukravši preko 1000 kvadratnih metara. Što su krenuli u pljačke i ubojstva ?
  6. U privitku je objašnjenje ODO Split HEPova upravljanja mojom imovinom, postavljanja strujnog kabla na moj odvod vode i u neposrednoj blizini mojih alu grilja.
  7. Pravo i pravda u hrvatskoj državi -tužba protiv HEP.. Iako HEP nema prava služnosti mojom nekretninom, uništili su mi pročelje kuće; bez ikakvog pravila o umrežavanju spojili tri susjedne kuće na moju kuću kao da je HEP ova el. centrala i doveli u opasnost moj život i imovinu danas sam sa ODO Split primio ovu obavijest. Da li vi kao stručni pravnici vidite ikakvu mogućnost da zaštitim svoju imovinu od njihove zloupotrebe i na koji način ? Obavijest je u privitku
  8. Danas Hep ne može više raditi na takav način da se ponaša kao vlada umjesto vlade.Znamo da je i vlada RH uzela RWE kao boljeg ponuđača struje na tržištu. Nevjerojatno je da se i danas na tuđoj privatnoj imovini nekažnjeno ponašaju kao da su oni vlasnici uništavajući je isključivo zbog svog profita i dovodeći tako u opasnost ljude i tuđu imovinu (hrvatskih građana) . Evo zadnje poruke novog direktora HEPa nakon višemjesečnog zavlačenja i izbjegavanja popravaka. To je nevjerojatno da su napisali da za popravke njihovih nezakonitih radova na mojoj kući, mojem vlasništvu HEP ne misli dati ni opis što su oni umislili popravljati, pa te njihove instalacije su po život opasne. Da ne zaboravim njihova takva prepiska traje od 31.05.2017. 05.04.2018. Poštovani, prije četiri radna dana smo se dogovorili da će se radovi obaviti nakon Uskrsa i sve smo se načelno dogovorili i ne mislim to ponovno pisati jer je previše komplicirano. Dogovoreno je da će vlasnik biti nazočan pri radovima te da bez njegovog odobrenja nećemo raditi. Vlasnik je bio s tim suglasan a ja nisam obećao nikakve pisane potvrde dogovora a niti ću ih napraviti. Radove ćemo obaviti u skladu s vremenskim uvjetima a nadam se u narednih 10-ak dana. S poštovanjem, ELEKTRODALMACIJA SPLIT 21000 SPLIT, POLJIČKA CESTA 73 Centar za terenske aktivnosti From: Sent: Thursday, April 05, 2018 2:15 PM To: Subject: Re: Proslijeđeno: RE: Proslijeđeno: Re: Odgovor: #CPM: Upit o popravcima na kući nakon HEP instaliranja Poštovani, Bili smo na očevidu 28.03. u 08 h. Bilo je dogovoreno da mi na moju Internet poštu pošaljete opis radova koje planirate izvesti na mojoj kući da bi popravili sve ono što su radnici HEP a oštetili i tako ostavili. Kada bi to napravili ? Ja moram biti nazočan; kao što i sami znate zabranio sam ikakve radove na mojoj imovini sa strane HEP službe. Prošlo je mjesec dana od našeg razgovora; kategorizacija apartmana je u pripremi a pročelje kuće mi je još uvijek uništeno zbog HEP prijašnjih radova. srdačni pozdravi
  9. Postavili su i tk kablove ali je došao naknadno na moju pritužbu tehničar iz tcoma i maknuo ih sa moje kuće.Kada se vratim moram provjeriti da ih susjed nije opet u mojoj odsutnosti prikopčao na moju kuću. Kablovi HEPA su i dalje u onom stanju zasada. srdačni pozdrav
  10. . dakle da dodam da nema nikave pravne osnove nikakav ugovor o služnosti mojoj nekretninom, nikakvih dozvola za priključivanje kuća mojih susjeda i da je policija izašla na teren obaviti uviđaj i napravila zapisnik. Dakle uz svog odvjetnika koji me je trebao zastupati u tome postupku tražim drugoga iz toga razloga što je na moje upite govorio da je kaznena prijava predana a kada sam od njega tražio primjerak tužbe izašlo je na vidjelo da nije niti napisana.
  11. Poštovani, Područje na koje se odnosi zahtjev je Splitsko-dalmatinska županija, otok Vis. HEP mi je uništio pročelje kuće svojim nestručnim radovima na slijedeći način. Tri susjedne kuće je povezao na moju kuću sa vanjskim kablovima bez ikakvog reda protivno ikakvom stručnom pravilu o umrežavanju. Dva tri puta je mijenjao visine i rasporede priključaka na mojoj kući ostavljajući prijašnje klinove u mojem zidu a rupe je zatvarao sa sivim cementom. Goli spojevi su ostavljeni blizu mojih odvoda za vodu, strujni kablovi su mi ispod prozora. Slomili su mi rub kamenog bloka kuće da im se njihov kabl ne bi nažuljao i da bi bolje sjeo. Napominjem da se to dogodilo nedugo nakon smrt mojih roditelja, da mi je kuća građena od ručno tuckanih pravilnih 60 cm kamenih blokova koji su voženi parobrodima sa Hvara,Brača i Korčule. U međuvremenu je došao novi direktor HEP na otoku Visu koji je bio isto toliko bahat i bezobrazan i umišljen kao i onaj ranije lažućii i lažno obećavajući da će oni to sanirati u najkraćem roku. Poslao sam kaznenu prijavu državnom odvjetništvu, poslao dopis HEP na nagovor mog odvjetnika koji kaže da to vrijedi kao i sudska zabrana izvođenja radova HEPa na mojoj kući. Dakle gornji kat mi je apartmanski certificiran i služi za turizam. Fotografije šaljem u privitku. Molio bih da mi se javi samo onaj odvjetnik koji može dobiti proces; znači ozbiljna i stručna osoba. folder.zip
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija