Jump to content

DM17

Korisnik
  • Broj objava

    34
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Tražim odvjetnika vezano za prodaju tuđeg auta, te krivotvorenje potpisa na kupoprodajnom ugovoru, te za krađu goriva od poslodavca i maltretiranje u obitelji. Područje: Zagreb i okolica Molim da se svi zainteresirani jave što prije. Unaprijed se zahvaljujem.
  2. Znate li možda kolka je mogućnost za tako nešto? Još me zanima ako je nešto išlo i preko bankovnog računa, a u međuvremenu taj račun nije više u funkciji odnosno zatvoren je, kakve su šanse da i to otkriju?
  3. Poštovanje, Također me zanima da li ikako policija ili nadležne službe mogu vidjeti koliko mi je novaca stiglo ako šaljem običnom poštom, plaćanje pouzećem, te mi novac ne sjeda na bankovni račun već mi poštar donosi na kućnu adresu?
  4. U ovih tjedan dana što nisam ovdje pisao novo je to da smo dobili pismeno priznanje putem SMS poruka od osobe koja od tate moje djevojke kupuje gorivo gdje je jasno napisao da uzima 25l po cijeni od 150kn, a danas je pak napisao da će danas uzeti ponovno 25l goriva, a u zamjeni će tati od moje djevojke popraviti kotač na autu. Dakle, to je ono što trenutno imamo tekstualno kao dokaz, te imamo slikane kanistre s gorivom ako to uopće išta znači? Posjedujemo i snimku gdje se njen tata na sav glas hvali kako vara šefa i krade mu gorivo, no nažalost to se ne može upotrijebiti zbog zakona. Glavno pitanje je sada koliko su ovo zapravo čvrsti dokazi? Kakve su šanse da se iz toga izvuku ako bi se s ovime išlo na sud? Primjerice, nigdje nema priznanja njenog tate za taj čin osim na snimci koja se ne može upotrijebiti, a tekstualno od njenog tate nema dokaza, to je vrlo vjerojatno jedan veliki minus u cijeloj ovoj situaciji... Također, novost je da smo pronašli orginalni ugovor vezano za auto koji su prodali u lažan tj. krivotvoreni potpis...
  5. Mislio sam npr. sad kad mi je djevojka bila jučer s njima sad i oni znaju da ona zna za to pa da im recimo sad moja djevojka recimo pošalje poruku npr. ovom kućnom prijatelju kad bi poslala poruku "Oprosti, zaboravila sam te jučer pitati kolko tebi moj tata naplaćuje za ukradeno gorivo?" I ako joj kućni prijatelj odgovori na tu poruku npr. 200kn, da li je to neki dokaz ili to ništa ne vrijedi? Inače, kućni prijatelj se voli raspričati pa bi ga se moglo uhvatiti neopreznog.
  6. Meni je palo napamet možda jedino preko SMS poruka pokušati izvuči iz njih. Ako se ne varam, to je dozvoljeno zakonom ili sam u krivu?
  7. Nadam se da ste upravu jer ovo su sve čiste izmišljotine. Još jedna meni osobno nerazumljiva stvar je ta da ja po njihovom kao puno toga loše radim (po njihovom ja branim njihovoj kćeri da im se javlja, da dolazi kod njih, maltretiram ju, zlostavljam itd.), a zanimljivo da u ovih 22 mjeseca nijednom me nisu kontaktirali putem mobitela ili se samnom uživo našli i "suočili" me s tim što ja navodno po njihovom radim. To mi je neshvatljivo jer npr. roditelji kad im dijete ima recimo problem u školi odmah reagiraju i otiđu kod ravnatelja da riješe problem bilo to vezano za ocjene ili za neku vrstu maltretiranja ili što god ugl. roditelji reagiraju, dok ovdje sam kao JA problem, a uvijek su to svojoj kćeri/mojoj djevojci slalu poruke i zvali ju itd. ali mene NIKADA. Zar nebi bilo za očekivati da u tih 22 mjeseca već jednom me "suoče" s tim svime što po njihovom kao radim? Nažalost, mislim da se od njih zbilja sve može očekivati. Naime, jučer smo saznali puno novoga. Što se tiče prodaje auta, saznali smo da su auto prodali kućnom prijatelju, no on nije odmah auto prenio na sebe nego je za 5-6 dana preprodao taj auto drugoj osobi tako da u biti njih čak troje je sudjelovalo u prodaji i kupnji ukradenog auta (nitko od njih zapravo nije pravi vlasnik tj. moja djevojka niti jedan ugovor nije potpisala). Nadalje, jučer smo saznali da njezin tata već dvije godine nije točio na benzinskoj gorivo i još smo saznali da to ukradeno gorivo prodaje po jeftinijoj cijeni ni manje ni više nego osobi koji je prvo prodao auto (kućni prijatelj kojeg sam spomenuo). Dakle, opskrbljuje sebe s ukradenim gorivom i još zarađuje na tome prodajući ga po kanisterima. Ovo navedeno imamo i zabilježeno slikama i glasovnim porukama jer se moja djevojka ubacila u njihovo društvo, a oni su jučer oko 22h imali "dar govora" tako da na toj snimci ima i dio razgovora gdje se njezin tata javno hvali kako je svog šefa zaj**** za palete, pa onda priča kako "prevari" i "uštedi" gorivo pa to "potegne" za sebe itd. Samo jedini problem je sada što je to koliko znam kazneno djelo (mislim na snimku) pa sad ne znam kako bi se ta snimka ipak mogla iskoristiti? Ima li kakvog načina?
  8. Dakle, što se toga tiče mogu mi prijetiti, no ne mogu ništa tu postići? Iskreno, mi nebi posezali za sudom niti ikakvim prijavama već želimo samo svoj MIR, no oni se upravo prijete kako će nas prijaviti za ono što smo slali poštom ukoliko budemo imali kontakt i ukoliko ostanemo zajedno. A ukoliko nas zbilja prijave onda mislim da bi bilo glupo da mi samo to gledamo i ne uzvratimo istom mjerom zar ne? Jer ruku na srce osim što se ponašaju tako kako se ponašaju tu se radi i o krivotvorenju potpisa, prodaji tuđe imovine (auta) bez saznanja vlasnika, krađa goriva od poslodavca, razne prijetnje... Baš je djevojka išla malo gledati i našla opis psihopata i zbilja ju sve tamo opisuje to njezino ponašanje. Najnovija stvar je da ju je u četvrtak najbolja prijateljica pozvala da ide s njom i dečkom na more na Vir i poslije na koncert, no moja djevojka je rekla da bude trebalo joj pitat majku i onda je najbolja prijateljica poslala poruku njenoj majki, no naravno njena majka je rekla da ne može i da kaj one misle da kao ona ne zna da sam ja na moru ovo ono i kao nemoj da vas moram "oprat".
  9. Da, slažem se. U međuvremenu njezin otac se prijeti da ako njezina kćer bude samnom da će me prijaviti za fizičko nasilje. Naime, prije nekih 6 mjeseci djevojka mi je pala negdje na nekim stepenicama i doživjela posjekotinu na gornjem dijelu nosa (neznam kako bi točno opisao) i zaradila 2 ili 3 šava, morala je ići na hitnu da joj to zašiju. Iskreno neznam točno kako je pala i što je radila jer nisam bio tamo fizički prisutan, no ono što me zabrinjava je ta prijetnja od strane njenog oca pa me zanima kakva je situacija s tim? Također me zanima budući da se ne radi direktno o njemu već o njegovoi kćeri/mojoj djevojci da li on može mene prijaviti i tužiti za to ili za to me može tužiti/prijaviti isključivo osoba koja je zadobila tu posjekotinu/ozljedu, iako ponavljam nemam veze s tim jer u to vrijeme čak ni nisam bio kraj djevojke, a kamoli da sam joj zadao posjekotine ili tome nešto slično. Također sve više djevojka i ja moramo trpjeti poruke njezine mame gdje me dotična gospođa naziva psihopatom i ostalim pogrdnim imenima iako joj ništa nisam napravio osim što nisam ostavio njihovu kćer što su oni željno htjeli da ili ja prekinem s kćeri ili njezina kćer samnom budući da joj je bilo bitno samo da nismo skupa. Zanima me da li se tu može nešto poduzeti? Ima li tu elemenata za tužbu? Kleveta ili nešto? Posjedujem dokaze u vidu sms poruka.. Nadalje, moja djevojka se u posljednjih dva tjedna počela puno više družiti s najboljom prijateljicom još iz srednjoškolskih dana što njezinoj majki također iznimno smeta pa mojoj djevojci (svojoj kćeri) piše "javi se p..... ti materina", "di si sad opet p.... ti materina", "Arijana te kao voli puno više nego ja" (Arijana je ime prijateljice iz srednjoškolskih dana), "to više tak nebude išlo, nađi si posao s kojim ćeš u 14h biti doma", "kaj radiš tolko dugo s Arijanom", "kaj tolko pričaš s Arijanom o njemu" (njemu - misli kao da s njom stalno priča o meni) i takve slične poruke joj dolaze stoga zapravo zaključujem tj. dolazim do zaključka da zapravo nisam ja njima jedini problem nego da oni zapravo su željni pažnje i da se oni zapravo nemogu pomiriti da njezina kćer ima i svoj život i da nemože s njima biti 24h dnevno, čak bi se usudio reći da se ovdje možda radi i o bolesnoj ljubomori ili se to možda i nekako drugačije može nazvati?!? Također kad je moja djevojka s nekim, a ne s njima onda ju posebno njena majka počinje trpati s porukama poput "tebi nije stalo do nas", "ti uopće ne držiš do nas, pa kaj smo mi takvi cigani" itd.
  10. Da, to bi onda vrlo vjerojatno moglo predstavljati problem, zar ne?
  11. Njezin otac ima saznanja da se to slalo poštom tj. njezini znaju da smo slali poštom, a što se tiče evidencije neznam na što točno mislite? I neznam, ali pretpostavljam da pošta ipak ima nekakvu evidenciju koliko tko šalje paketa itd. ili ipak griješim?
  12. Da, apsolutno mi je jasno da to spada u neregistriranu djelatnost. Oprostite, nisam Vas shvatio ovaj dio "a djelomično prijava može doći i od oca Vaše djevojke", jeste možda htjeli time reći da nas i on može prijaviti ili ste time mislili na nešto drugo? Da, jasno no njezin otac je prodao auto bez pitanja i to za poprilično malen iznos.
  13. A mislite da je veća vjerojatnost da se smatra kao kazneno djelo, a ne prekršaj te me zanima o čemu to sve ovisi? Također me zanima na temelju čega bi oni to mogli dokazati ako me razumijete?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija