Jump to content

Dream121

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobio sam od odvjetnika iz HR pismo da je vozilo parkirano na krivom mjestu i da hoce sad 210€. Otac je napravio prekrsaj, to je bilo 10/2018, on je umro. Prvo pismo sam zanemario, sad je drugo pismo stiglo. Dali pada u zastaru ili nesto ako potrazuju od preminule osobe?
  2. Puno hvala to su vec neke informacije skojim mogu radit. ja sam njima vec pisao i molio ljubazno da se drze rokova i obaveza koje imaju po zakonu i ugovoru a ja sam dobio odgovor: Poštovani,Predmet je u obradi. Priključak će biti izgrađen u najkraćem mogućem roku.Srdačan pozdrav Sad ja neznam sta im to treba znaciti, misle mozda najkraci moguci rok na godinu dok nadju kooperante ili misle da ce nekako jos napravit do kraja godine?!
  3. Posto sam ja u njemackoj a papiri u hrvatskoj, to je standardan ugovor koji svatko mora imate kod prikljucenja? Nemam sad uvid ali ako je tako trebao bih ga imati naravno. Dali je tu rok mjesec dana? Te kakve opcije imam, sta imam sa raskidom ugovora, pa treba mi struja?!
  4. Postovani, Predao sam hepu svu potrebnu dolumentaciju i platio iznos koji su trazili za prikljucak. Sada smo u fazi da hep mora izaci u kopati struju do moje ograde. Oni su meni rekli da trenutno nemaju kooperante koji ce im kopati i da ce mi tek na godinu mocu dovest prikljucak. Placeno je prije vise od mjesec dana. Dali po ugovoru ili zakonu HEP ima nekakav rok za prikljucak tj da izvedu radove? Sta mogu da ucinim jer zbog ovog oduzivanja ja imam gubitak prihoda koje nemogu ostvariti dok nemam struju.
  5. Ako je ugovorom o najmu navedeno da nemozete otkazati ugovor prije isteka i ako ste to potpisali, onda ste se stime i slozili i prihvatili ste sve obaveze s tim ugovorom. Bez obzira na zapisnik, placate najam do tog datuma do kojeg boravite u stanu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija