Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

deeiimoos

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Molio bih pomoć vezano za zakona o igrama na sreću. Prema članku 68. stavak 2. zabranjeno je: sudjelovanje u inozemnim igrama na sreću, ako se ulozi uplaćuju na području Republike Hrvatske. Zanima me dali se na taj način zabranjuje bilo kakva oklada na popularnim Europskim site-ovima poput bwin, bet365, betfair i ostalim? U kontaktu sa agentima istih site-ova rečeno mi je da je sa njhove strane sve čisto i da nije nelegalno kladiti se na istim ukoliko živim u Hrvatskoj. Jednako tako nije mi jasno što znači uplata uloga sa područja Hrvatske. Deposit na tim site-ovoma moguće je ostvariti putem virtualnih novčanika poput Skrilla koji su registrirani na Malti i slično. Nakon deposita novac ostaje na bankrollu site. Lijep pozdrav, Dario
×