Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

tehde

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Odabir imena tvrtke

  u međuvremenu pronašao ovo, mislim da bi trebali uvažiti ? http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=f19mXBB9&keyword=telekom
 2. Odabir imena tvrtke

  i H1 Telekom (bio) i Optima telekom (bio), i još poneki Telekom, ali kažu što je bilo ne znači da i sada može...novi pravilnik kao proširio mogućnosti jer ranije nisu mogle ni strane riječi, sada kao mogu iz EU, ali gledaju riječnik i ako nema te riječi ništa ?? Iako i u pravilniku piše da ako nema riječi ali ako je riječ "uvriježena" u jeziku onda može, a ako Telekom nije onda ne znam što je, na svim jezicima...kažu odbijenica. Zato pitam, na što se mogu pozivati...da probam dobiti takav naziv...?
 3. Odabir imena tvrtke

  Pozdrav, Da se nadovežem na ovu temu, budući da imam jedan problemčić, da to je da mi je u nazivu odbijena riječ "telekom" jer nije riječ koja se nalazi u riječniku ? Zaista je nevjerojatna tvrdnja da riječ "telekom ili telecom" ne postoji u niti jednom jeziku EU, dok recimo google translate uredno prevodi ? Savjet ?
×