Jump to content

gardist

Korisnik
  • Broj objava

    36
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Pa molim vas, kako odbaciti tu tužbu, kad Srbi neće da vrate ni otete crpke INE, mnogobrojne prostore Borova, Kraša, bivše Jugoplastike, neće da vrate dug ljudima (depozite) u Beobanci i drugim bankama, kad nisu vratili skoro ništa osim par opljačkanih slika i par konja iz ergele lipicanera. Kakva isprika, kakvi bakrači, iako ni ispriku neće da nam daju.
  2. Felixx i branko5... Koliko sam ja pročitao njihove izjave, oni bi tražili samo ispriku, a ne i plaćanje, makar i minimalne odštete, a pročitao sam na desetak portala iste izjave, dakle ni jedan ni drugi nisu ni spomenuli, osim ostalog, plaćanje ratne odštete. Što se tiče ponovnog ratovanja ja ga nisam spominjao, a što se tiče mog iskustva, ja sam ranjen i 100% invalid, a brat mi je poginuo kao pripadnik HVO-a, također od srbočetničke vojske. Dakle, ponovni rat ne prizivam, ali tražim da se ne odustaje od tužbe i smatram da sam u pravu. Pozdrav!
  3. Vidim da se još nitko nije sjetio pokrenuti ovu temu pa evo da je ja pokrenem, iako je ovo forum za pomoć braniteljima a ne za neke pamflete. Ali pošto se radi o najvažnijoj temi u zadnje vrijeme a koja se tiče baš nas koji smo krvarili zbog tih agresora sa istoka, bilo da smo bili u HVO-u ili u HV-u , mislim da se i o njoj treba nešto reći. Naravno da sam apriori i apsolutno protiv našeg odustajanja od tužbe, a koja nam se polako već najavljuje od novoizabranog predsjednika i ministra pravosuđa, i tražim vaše mišljenje i potporu mom naslovu. Tolike žrtve i patnje, poginuli i ranjeni, šteta i materijalna i nematerijalna daju nam za pravo da ne dozvolimo da se takvo što dogodi. Predlažem čak i referendum ako ga ima tko organizirati i provesti. Pozdrav svim Hrvatskim braniteljima!!!
  4. I zahvaljujem gosp. Mrljavcu na odgovoru, na moj post ... I podržavam to što ste taj post zaključali.
  5. Apsolutno si u pravu, ima ih na ovome forumu, ja te podržavam... Ali kako se boriti protiv njih, teško, najviše bi mogao učiniti moderator, da se vidi da iza nekoliko imena provokatora stoji jedna te ista IP adresa, te da se takvima zabrani sudjelovanje na forumu.
  6. Za svemirca- sa tobom neću da polemiziram, rekao sam što mislim o tebi i još par takvih na tvojim topicima, dakle provokator si "par exelance" i stime moj odgovor što se tebe tiče završava. Što se tebe tiče "root" vidim da si novi pa ti neću zamjeriti. Za tvoju informaciju, ja sam u BiH bio dva puta na reviziji, jednom u Novoj Biloj, a drugi put u Sarajevu, i gle - u revizionoj komisiji meni je bilo 5 liječnika a ne tri. Ja govorim o ponovnoj reviziji kojom nam pokušavaju umanjiti prava svih pripadnika HVO-a, a ne samo nekome. I na kraju da završim, tek sam sada vidio da se tvoje i "svemirčevo" pisanje razlikuje u samo pola sata, pa me ne bi začudilo da ste ista osoba, a i po stilu pisanja ste isti. Pozivam moderatora da to provjeri i da bukače makne sa foruma.
  7. ...svim braniteljima, ma gdje bili, a i onima koji to nisu, a imaju Hrvatsku i Hrvate na srcu! Nadajmo se da će biti bolja od ove:)
  8. Oteo si mi riječi iz usta Freed. Potpisujem. Gardist
  9. Planina, slažem se sa tobom i zamolio bih Mrljavca da ga banira jer unosi nemir i neslogu i zlu krv među ljude na ovom forumu. Smatram da ga netko plaća da ovde širi takvu priču i propagandu koja služi samo ljudima koji su protiv branitelja. Pun mi je k.... takvih, puna ih je Hrvatska, to su obični plaćenici a nikakvi dragovoljci i invalidi. Ovo je forum za pitanja i savjete, a ne za širenje ovakvih stavova. Toliko od mene. Pozdrav sim Hrvatskim braniteljima!!!
  10. Ova vlast je totalno podanička, kaže Dorica Nikolić da je NEDAVNO (ponavljam - nedavno) Austrija uvela neki novi obračun invalidnosti i da oni rade zajedno sa njima da to isto uvedu i kod nas ! Svašta, čudna žena, još čudnija izjava. Koliko ja znam u Austriji nije bilo rata od 1945 tako da nemaju RVI, a tko će procjenit jesmo li mi HRVI i koliko sposobni raditi i živiti nakon strahota rata, mislim na ostale stvari osim ranjavanja, plus ranjavanje ili ozljede. Pa ova vlast je postala totalno podanička, samo sam čekao trenutak kad će se ovo dogoditi. A ti svemirac, nemaš se čemu radovati, osim ako nisi neki ubačeni element, jer ovo vodi samo smanjenju prava, a nikako reviziji. Lopovluk svih vlada i ljudi i vlasti sad moraju plaćati najjadniji od jadnih!!!
  11. Molio bih barem moderatora da barem on kaže kakvo je njegovo mišljenje o mom pitanju. Hvala još jednom
  12. Molio bih nekog tko se dobro razumije u pravnu problematiku, možda i gosp. Mrljavca da mi odgovori na sljedeće pitanje. Prije dvije godine sam dobio rješenje o mirovini iz RH na osnovu sporazuma između RH i BiH , a kao pripadnik HVO-a i to opću nesposobnost kao posljedicu ranjavanja u ratu. Ovdje u BiH kao što znate bošnjačka politika radi sve kako bi nas izbacila iz prava ili nam ista smanjila, te je osnovala i nekakav Institut za medicinsko vještačenje koji je smješten u Sarajevu i u kojem rade isključivo muslimanski liječnici. Po informacijama koje dobijam u HVIDRI HRHB nijedan hrvatski amandman na reviziju (na kojoj sam ovdje već dvaput bio)invalida nije usvojen. Pošto mnogi neće da idu u takav institut u Sarajevo, interesira me hoće li ikakva (eventualna) promjena stupnja moje invalidnosti ovdje imati ikakvog odraza na mirovinu koju sam dobio u RH i može li mi se moj stečeni status (mirovina koju sam dobio prije dvije godine) ikako promijeniti ??? Unaprijed hvala i čestit Božić svim hrvatskim braniteljima ma gdje bili!!!
  13. Također čestitke plemenitom na odlično i brzo izvađenom članku!
  14. Za lansera: Ne lansiraj glupe priče, ako znaš lažnog branitelja a imao si muda u ratu liti krv, imaj muda pa ga onda i prijavi!!! Ne trebaju nam takve priče o lažnim braniteljima, ja da znam ijednoga koji je na laži stekao neka prava, ja bih mu presudio ne bih ni čekao policiju... Mislim da je dosta sranja o tome, ovo je forum za branitelje a ne protiv branitelja.
  15. Bog te čuo prijatelju, sumnjam da će dati iako su izbori. Velika ti hvala na trudu:) Pozdrav i Tebi i svim Hrvatskim Braniteljima!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija