Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Antonelas

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Online trgovina

    Putem web prodavaonice sam naručila vrtni namještaj što je uključivalo da sam morala odabrati boju rattana, dimenzije i boju jastuka. Znam da je pravilo da prilikom prodaje van prodajnog prostora kupac ima pravo na povrat novca u roku 14 dana bez navođenja razloga pod uvjetom da se ne radi o robi izrađenoj po vašoj specifikaciji. Da li bi se gore navedeno smatralo robom izrađenoj po mojoj specifikaciji s obzirom da ni ne možeš naručiti robu, a da ne navedeš boju i dimenzije (pri tom nije riječ o nekim specifičnim dimenzijama specijalno za moje potrebe, nego o dimenzijama koje imaju u ponudi) Također trgovac ne želi otvoriti vrtni namještaj prilikom preuzimanja, nego smatra da imamo pravo na reklamaciju i zamjenu za oštećeni dio, ali ne i povrat novca?
×