Jump to content

HeadHunter28

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma ne pada mi na pamet zbog televizora ići privatno, mislim smiješno je i ovo sve Hvala ti na odgovorima i utrošenom vremenu ?
  2. Razumijem sad. Znači ovo je obavijesni razgovor koji nije u istom zakonu kao i recimo prijava remećenja javnog reda i mira, o čemu je bila riječ kod kolege. On je privatno tužio čovjeka koji mu je nanesao tjelesne ozljede pa je uzet u obzir policijski zapisnik. U biti to sam i napravio ali nisam mu se prijetio, znam da se ne smijem nikome prijetiti, nego sam ga samo pitao ako se ne možemo dogovoriti da zovem policiju pošto sam to smatrao krađom u to vrijeme. On je rekao da može i tako sam i napravio. A samo još pitanje. Kako kažu kad te zovu oni iz agencije za potraživanje da samo tvoj pregovor oko duga znači kao priznanje, dok ovdje njegova volja da plati odštetu ne znači priznanje?
  3. U pravu si čovjek nije kriv a danas je išao na policiju da se povuče prijava i da će on meni platiti odštetu. Vjerojatno ni to ne vrijedi u pravnim krugovima kao priznanje, jer ipak kako kažeš to ne vrijedi osim ako nije sniman razgovor. Ili sam nešto pobrkao. Znači zeliš reći da policija i njihovo izvješće ne vrijedi kao svjedok u ovom slučaju, dok kad je kolega imao fizički sukob u privatnu tužbu prvo je ušao zapisnik policije. Jako čudno je to pravo ovdje to ne vrijedi a tamo vrijedi. Jesam dobro shvatio ili sam nešto pobrkao?
  4. Editirao moderator zbog neprimjerenog izražavanja i vrijeđanja. U slučaju ponavljanja, slijedi privremeno isključenje. Zahvaljujem na razumijevanju.
  5. Tako je, stvar je u tome da si je on prisvojio nešto što mu ne pripada, a šta je dalje napravio sa time pitaj boga.
  6. Tako je, ništa nam nije dao jer je obiteljski poznanik pa smo mu vjerovali. Da naglasim on je došao osobno kod nas jer je sve izgledalo kao manji kvar, odnosno Tv je samo izgubio kontakt sa crvenom bojom.
  7. Pozdrav ekipa nadam se da može ovako upit da ne otvaram novu temu. Pratim vas kroz godine ali nisam se nikada nadao da ću morati pisati ovdje. Naime pokvario nam se TV i majstor je došao vidjeti u čemu je kvar, nakon što je vidio u čemu je stvar odvezao je Tv i nije se javljao par tjedana. Kad smo otišli vidjeti šta je sa TV-om on je rekao da nema ništa od njega i da ga je ekološki zbrinuo. Samo da kažem da je Tv radio i da je samo izgubio crvenu boju koja se povremeno vraćala, znači nije bio neki veći kvar već po mojoj procjeni izgubio se neki kontakt. Znači on je bez našeg dopuštenja dao Tv vjerojatno u zamjenu za novac otkupljivčima otpada. Kad smo obavjestili policiju za krađu TV-a on je njima dao nekakav papir od otkupa ali ne piše kinkretno da je naš Tv otkupljen već piše općenito za cjelokupan otpad. Oni kažu da ne mogu ništa pošto je vrijednost TV-a oko 1000kn i da nam preostaje jedino privatna tužba. Znači on je dao u otkup Tv bez našeg znanja i nikome ništa. Također policija kaže da ne vrijedi ništa jer nismo dobili dokument da je on preuzeo Tv na servis. Iako je on njima priznao da je dao nas Tv otkupljivačima otpada. Inače nisam prvi kojem je ovaj čovjek to napravio iako sam prvi koji ga je prijavio. Šta sad jel stvarno on može okolo uzimati ljudima stvari bez da mu itko išta može.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija