Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

vruce

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Najam između dvije fizičke osobe

  Ako će nekome pomoći: ovjera jednog potpisa je 47,50 kn za jedan primjerak dokumenta na kojem se ovjerava potpis, svaki slijedeći ovjereni preslik istog je oko 25 kuna. Što se tiče osiguranja, ono nije prenosivo. Prenosivo je jedino ako se pri sklapanju police uplati nadoplata od 125% za najam. Mene sada zanima mogu li se ja osigurati na način da u ugovor koji potpisujem s drugom osobom (najmoprimcem) ubacim stavke da je u slučaju bilo kakvih problema (prometna nezgoda, štete na motociklu i sl.) u prometu odogovoran najmoprimac?
 2. Najam između dvije fizičke osobe

  Hvala na brzom odogovru, znate li možda ugrubo cijenu sastavljanja takvog ugovora kod javnog bilježnika?
 3. Poštovani, je li moguće legalno izvršiti uslugu najma motocikla s jedne fizičke osobe na drugu fizičku osobu gdje bi druga osoba imala obavezu plaćanja usluge, i sve to ovjereno ugovorom potpisanim kod javnog bilježnika? Unaprijed hvala.
×