Jump to content

Nixon7587

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nixon7587 objavio

  1. Ja mislim da do lijecenja nebi trebalo doci..murjaci mi rekli samo novcana kazna ali nisu mi nista rekli ili nisu vidjeli/znali da mi to drugi puta...a isli mi u susret i napisali u izvjesce da sam dragovoljno predao...mislim da bi bio izlazak dovoljan argument
  2. Radim vise od 3 godine...toga se i bojim... neznam sta iznijeti... dal promjenim pricu od prvi puta ili jos najlakse mi se cini da ja priznam da sam si sam spusio ali opet sud ce misliti da mi je to za osobnu potrebu..?sta mislis ?
  3. Prvi put ja mislim da sam rekao da sam bio u drustvu i probao .. sad neznam sto da kazem.. murjaci mi rekli da kazem da sam bio na rodendanu i malo si popio i spusio .. ili da kazem sudu da sam bio sam i bio cijeli joint za mene..??? Sta da radim?
  4. Pozz...treba mi savjet...znaci prvi puta me murjaci zaustavili sa jednim jointom bruto tezine 0.4 g i dobio kaznu 600 kn... u razmaku od 1-10 mjeseca sad me drugi puta zaustavili sa jointom bruto tezine 1 g... zanima me kolika bi kazna biila i neznam sto da kazem sudu???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija