Jump to content

Stella2002

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

138 pregleda profila
  1. Pa, kad sam jednom prilikom došla po povrat novaca, mahao mi je istima ispred nosa, kao dobio je neko nasljedstvo, ali mi nije vratio ništa....nabija mi osjećaj krivnje tipa, ako meni vrati - neće imati za jesti itd...do sad sam bila strpljiva i slušala sve te nebuloze , u biti mislim da je namjera i bila prijevara.
  2. Hvala lijepa na odgovoru, imam adresu i znam gdje živi, u nekoliko navrata sam pomišljala pokrenuti postupak, brine me što osoba nema stalna primanja, pa kad pokrenem bilo što i u konačnici ,ako dođe do spora - bude u moju korist,kako ću se naplatiti... U stvari, to mi je dotični rekao, citiram : "možeš me tužiti, ja ionako ništa nemam, kako ćeš se naplatiti..danas nitko nikome ne vraća novac " Nisam bila sigurna da taj papir ima neku težinu,tako da ću se sad odmah primiti pisanja pisma sa povratnicom,,,pa ćemo vidjeti.. Lp.Stella
  3. Dobar dan, kako sam nova ovdje, ispričavam se, ako ću nešto pogrešno napisati - nadam se da sam na pravom mjestu. Bit ću kratka ,a svaka sugestija ili odgovor mi je dragocjen.Problematika je slijedeća: osobi xy pozajmila sam u siječnju ove godine,23tis.i nešto sitno kn. Potpisali smo ,međusobno neku vrstu ugovora o zajmu i datuma povrata istoga.Dogovoreni rok je prošao, a xy odugovlači ,sa namjerom da to nikada ne vrati. Obzirom na situaciju, i taj ugovor koji imam, a nije ovjeren kod javnog bilježnika ili sl, kako da počnem postupati ...zanima me pravna strana . Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija