Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Djimi

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Gradnja kuće

    Poštovani, molim savjet vezano za gradnju kuće, koja će nam zatvoriti pogled na more. Parcela ne graniči direktno sa našom, nego je 20-25 metara niže prema moru. Na postojećoj parceli bila je kuća i garaža, koje je on srušio, i sad je gradnju proširio na skoro cijelu parcelu, a na jednoj strani, zid kuće udaljen je od prilazne ceste svega 0,5 - 1 m. može li se po bilo kakvom prostornom planu izgraditi objekat tako blizu ceste, i ako po zakonu izgrađenost ne smije biti veća od 30-40 %, može li od dobiti građevnu dozvolu za veću izgrađenost. U pitanju je mjesto na moru. Mi ne živimo u tom mjestu, nego samo sezonski. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
×