Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Kaya1999

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Poziv iz remetinca (centar za dijagnostiku)

  Hvala na linku..Pa recimo da nije strasno,ima gore naravno..da..inace,to bi bilo dosta daleko od mjesta prebivalista..ali vidjet cemo,mozda cete i biti u pravu..
 2. Poziv iz remetinca (centar za dijagnostiku)

  Radi se o 10 mjeseci zatvora i 10 mjeseci uvjeta..a djelo je čl.190 .st.2. u vezi čl.52.st 1 KZ/11 .. (prepisala iz presude)
 3. Poziv iz remetinca (centar za dijagnostiku)

  Znaci sobe su natrpane..uzas..neljudski uvjeti..da..treba taj dio izdrzati...ali eto kada covjek napravi sta ne treba mora to pregurati..sto se tice poluotvorenog tipa ne znam dali bi on to mogao dobiti....samo se iskreno nadam da ce makar dobiti zatvor gdje zivi,mislim u istom gradu...Ovo mi je prvi susret sa time pa jadna trazim bilo kakve informacije kako bi znala gdje sta i kako..tamo su uzasno skrti sa ikakvim informacijama..zali boze ih ista pitati....danas sam opet zvala i rekli su mi da ce tek sad kao moci zvati posto je stigao vjenacni list..a isti taj je neki dan rekao da je dobio jednokratan poziv, a danas prica drugo.. a jedan prije njega je rekao da tamo nema problema,moze zvati dokle god ima na kartici...svaki dan druga prica..kao da i ovako nije dovoljno tesko..sta reci... i naravno da onda laici kao ja,kojima je nazalost ovo sok i prvi susret sa time ne znaju vise sto misliti ..ali eto poslusat cu vas i bit lijepo uporna i svaki dan zvati i traziti informacije..
 4. Poziv iz remetinca (centar za dijagnostiku)

  Hvala vam puno ! Po ovome postoji velika mogucnost da mu jos nisu dali da zove iako su meni jedno rekli,kao da moze zvati svaki dan...
 5. Poziv iz remetinca (centar za dijagnostiku)

  Bilo kakava informacija dobrodosla
 6. Postovanje Molila bih ako itko zna da mi napise kada se moze ostvariti prvi poziv iz dijagnostickog centar remetinec u zg. Muz mi je otisao u pon prije 6 dana otisao u dijagnosticki centar remetinec. Sad mene zanima u praksi kada im dospustaju prvi poziv ? Zvala sam ih i receno mi je da je dobio jednokratan poziv da mi javi da dostavim vjencani list kao potvrdu da me moze stalno zvati,ali on me zvao nije,a zvao bi sigurno da je mogao. Po toj informaciji ja sam odmah emailom dostavila vjencani list . Naknadno sam opet zvala u subotu i receno mi je da oni mogu zvati svaki dan kada hoce,sto mi je cudno. Dali je moguce da mu nisu dopustili da ode na poziv ili da je prosao npr dan za poziv kada se zove..ili su obavljali pretrage kakve pa nije mogao zvat? Ne razumjem. Hvala puno na svakoj informaciji..
×