Jump to content

Nikmann

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postoji li zakonski rok u kojem liječnik obiteljske medicine mora napisati 1 IN obrazac koji je neophodan za komisiju za mirovinsko. Naime, mene moj liječnik zavlači više od mjesec dana. Hvala!
  2. Dakle, sve stoji u naslovu. Bio sam parkiran s dva točka na pločniku s dva na kolniku s tim da je bilo dovoljno mjesta za mimoilaženje dva vozila. Ženska mi je prolazeći otkinula retrovizor koji je prilično skup. Imam li pravo da mi to podmiri njeno obaveznp osiguranje? Hvala.
  3. Imao sam tu nesreću da mi se dogodi najgora stvar u životu - smrt oca u prometnoj nezgodi. On je naime bio putnik u automobilu kojim je upravljao vozač koji je skrivio prometnu nezgodu. Tom prilikom poginuo je i vozač automobila koji je skrivio nezgodu. Prošlo je već dosta vremena od tog događaja i iako mi je policajac koji je vodio uviđaj prometne odmah rekao da imam pravo tražiti odštetu od osiguravajućeg društva poginulog vozača još uvijek to nisam učinio. Teško mi je prolaziti kroz sve to opet i teško mi se odlučiti za tužbu iako me svi nagovaraju na to... Iako sam punoljetan i zaposlen otac mi je bio sve... Moje pitanje je koliko se može dobiti u prosjeku u ovakvom slučaju kao odšeta za pretrpljene duševne boli od osiguravajućeg društva. I pitanje broj 2, budući su me upozorili da dobro izaberem odvjetnika jer ih ima dosta pod ovrhama i da ima dosta prevarenih klijenata, kome sjedaju ti novci od odštete? Na račun odvjetnika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija