Jump to content

Biserka Eršek

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Biserka Eršek

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

170 pregleda profila
 1. Poštovani, lijepo bi molila da mi preporučite odvjetnika za obiteljsko pravo, Trešnjevka, Zagreb. Moj e-mail: biserkaersek@gmail.com
 2. Razvod

  Zahvaljujem na odgovorima, poslala sam upit i ispostavilo se da je greška ali mislim da je potrebno objaviti jer ukoliko se zbog takve greške spoje dva nepovezana slučaja može se prouzročiti velika šteta osobama s malom djecom pa je dobro upozoriti ljude da konstantno prate svoje osobne podatke.
 3. Razvod

  Hvala, pretpostavljam da to znači da moj navodni razvod braka vode pod krivim brojem jer o ovom postupku ne znam ništa, niti se ne navodi tužba za razvod koju su meni poslali prošle godine niti moj odgovor na nju, k tome naši inicijali su Z.E. i B.E.
 4. Razvod

  Djelatnici CZSS-a u više navrata su tvrdili da ne postoji parnični postupak s članovima moje obitelji a nisam ni primila nikakve pismene obavijesti o tome. Prošle godine sam primila tužbu za razvod braka koja se navodno vodi kao Pob-226/18. Provjerom sam ustanovila da je to sasvim drugi postupak te da spojeno rješenje navodno ne postoji. Da li bi oznake pod tužitelj i tuženik trebali biti inicijali dotičnih osoba?
 5. Ugovor s A1

  Djelatnici A1 su se javili i naveli da mi je bila uključena opcija zabrane pretraživanja, isključili su tu opciju i upisali brojeve u imenik tako da ipak neće biti promjene teleoperatera. Hvala na pomoći.
 6. Ugovor s A1

  Poštovani, Sklopila sam ugovor s teleoperaterom Amis. Sada sam prisiljena obavezom biti korisnik A1. Već duže vrijeme pokušavam svoj fiksni broj i broj mobitela na bonove upisati u imenik. Vip je to do sada uporno izbjegavao a moje reklamnacije ne bilježe. Da li je moguće raskinuti ugovor na temelju njihove nesuradnje odnosno ignoriranja zahtjeva vlasnika broja?
×