Jump to content

Dunavv

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Tako sam i mislio, najbolje to rjesavati na sudu, ako dode do toga. Jedino mi nije jasno zasto bi morao placati utvrdeni iznos alimentacije+zatezne kamate za sve te godine za nesto sto nisam znao, naravno ako se ustvrdi da sam ja otac.
  2. Nisam upisan, ali doticna se prijeti da ce me navesti kao oca ako joj necu davati novac. Jos trazi da uplacujem na racun neke xy osobe jer jer ona ima zasticen racun!Nesporno je da ima pravo na alimentaciju, ali da li tada gubi pravo na naknadu kao samohrana majka koja je po mojim saznanjima oko 4000 kn? Da li ja nju mogu tuziti za dusevne boli i sl.jer mi je presutjela tako veliku zivotnu stvar?
  3. Postovani, imam jedno pitanje vezano za ačimetaciju.Naime, prije 1god nazvala me zena iz mladosti da bi mi obznanila vijest da sam otac njenog sina od 7.god. Nedavno mi se ponovno javila kako bi me sudski mogla traziti alimetaciju za 7godina. Da li je to moguce s obzirom da ja nisam imao saznanja da je trudna,da je rodila itd sve dok me nije nazvala prije 1 god? Jel moguca zastara? Nadalje, razveden sam te placam alimetaciju za drugo dijete 1200kn. U medjuvremenu sam se ponovno ozenio i imam trece dijete. Zanima me u slucaju tuzbe te zene iz proslosti sto mogu ocekivati? Koji bi bio iznos te alimentacije s obzirom da jednu placam vec 1200kn, imam stambeni kredit 2500kn i placu od 6500. Unaprijed hvala na odg.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija