Jump to content

Aldino

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tako sam i mislio...Punoooooooooo hvala na odgovorima...
  2. Znaci ako ne uđem odmah 14. Na izdržavanje nego cekam da me skupe sto može trajat mjesecima... nisam prekrsio uvjete koji su mi određene a to je javljanje policiji i probaciji...???Jer pravno gledano moja kazna je na snazi od 14. i tad se automatski zamrzava kazna...???ili???
  3. U potpunosti jesam...presuda je pravomočno potvrđena i izvršna...(potvrdio ju je županijski sud u Puli) Znači ja se moram javit 14. 11. na izdržavanje nove kazne i tad mi se uvjet zamrzava ili?
  4. Optužnicom su tražili 24 mj. a nagodba je bila 15 mj. Neznam da li ste me shvatili ja sam na uvjetnom otpustu sa izdržavanja kazne...Presudama od 2011. A objedinjene od 2017. god. u jedinstvenu kaznu od 7 god. i 8 mj.nakon šest godina na izdrzavanju pušten sam na uvjet za preostali dio od 1 god. i 8 mj. a u kojem periodu sam pocinio novo djelo.
  5. Na moju sreću sud nije ni razmatrao da mi se uvjet opozove,več u optužnici bila je navedena samo nova kazna (kao prijedlog optužbe)tek na prvom roćištu smo dogovarali blažu kaznu od one predložene...Iako su znali da sam pod uvjetom...Bilo je samo pretnji od strane državne odvjetnice da ce tražit opoziv,ne direktno prema meni več mom odvjetniku ukoliko ne razmislim o priznanju i okončanju postupka...I više je nego poznato da rade što hoče i kad hoče...
  6. Evo ovako,prije malo više od godinu dana izašao sam iz kaznionice na uvijetni otpust za preostali dio kazne u trajanju od 20 mj.Međutim nakon 3 mjeseca od izlaska spletom glupih okolnosti ponovo sam uhvaćen u počinjenju novog kaznenog djela...Nakon provedenih 3 mjeseca u istražnom zatvoru u 2. mj. ove godine osuđen sam na ukupno 15 mj. nove kazne (nagodbom) međutim uvjet priznanja djela i nagodbe bilo je nepovlačenje uvjeta na kojem se nalazim. Sada sam dobio da se javim na izdržavanje te nove kazne,pa mi konkretno nije jasno dali mi od datuma kada se moram javiti na izdržavanje prestaju vrijediti obveze javljanja policiji i probacijskom uredu...sta ako se primjerice ne javim na taj datum može li mi se povuč uvijet odnosno pretvorit u kaznu za odležat. Hvala unaprijed na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija