Jump to content

123veseljko

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znam za tablice ali plaćam dobrovoljno sam i redovno, bez prethodne sudske odluke ili bilo kakvog rijeŝenja, jer mislim da dijete nebi trebalo, bar taj dio, da trpi zbog svoje majke (dijete do 6g iznos 1190kn ja plaćam 1500kn, plaća oko 5450kn) Imam dokaze o uplatama One NE ŽELI dogovor... samo daj lovu... Izmišlja cifre tipa da mi je plaća preko 10000kn pa bi zato trebao davati tih 2500kn. Ovdje me najviše smeta što se samo njoj vjeruje. Nema veze što imam dokaze jer je ona majka a mi muški smo sve ono drugo.... Dovoljno je da nešto bubne i to je automatski istina.
  2. Od kad ne živim s njim plaćam joj 1500kn mjesecno na ime troškova uzdržavanja (prema zakonu za djete do 6g. je oko 1200kn). Nadao sam se da bi se mogli dogovoriti o iznosu ali ona odbija i traži 2500kn mjesečno...zato je digla tužbu jer joj nikad dosta love... Znači plaćam joj dobrovoljno bez presude jer sam se nadao dogovoru. Pošto mi je plača oko 5500kn zanima me koji je max iznos koji bi mogao odrediti sud?
  3. Poštovani, Imam vanbračno dijete koje sam priznao ali više ne živim u zajednici sa djetetom i njegovom majkom. Iako plaćam redovno alimentaciju majka je mišljenja da to nije dovoljno pa me tužila za neplačanje iako sam se nadao da bi se mogli dogovoriti s obzirom na moja primanja. Pošto je dijete po rođenju dobilo njeno prezime kasnije smo zatražili promjenu prezimena i sad dijete ima moje prezime. E sad pošto se majci jako žurilo da me tuži u tužbi je navela svoje preuzme kao djetetovo što bi značilo da je tužba podignuta u ime osobe koja ne postoji. OIB je ispravan. Da li mogu tražiti obustavu postupka iz tog razloga? Trenutno plaćam 1500kn za uzdržavanje djeteta, majka traži 2500kn, a plaća mi je 5400kn. Da li mi možete reči koliki bi po prilici maksimalni iznos za uzdržavanje mogao odrediti sud? S obzirom da plaćam naknadu za uzdržavanje i ne bježim od svojih obveza da li moram plaćati i majčina troškove odvjetnika iako su svi navodi u njenoj tužbi neistiniti i mogu to dokazati. Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija