Jump to content

Neovisna žena

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

201 pregleda profila
  1. Da, zapravo, ma ne razumijem se baš u to haha, ali da zapravo to što ste naveli.. Moji roditelji su pred razvodom, za sad živimo svi zajedno.
  2. Razumijem da niste kompetentni za ovo područje, ali biste li možda mogli znati da li mogu tražiti uzdržavanje bez obzira što živim sa ocem i putujem u mjesto studiranja?
  3. Najprije ću objasniti svoj problem prije nego što postavim pitanje. Naime, ja sam redovna studentica 2. godine faksa, koja je trebala biti 3. godina ali sam plaćala participaciju te pala jednu godinu (niko ne zna za to osim mene). Moj problem je u tome što moj otac ne želi sudjelovati u novčanom doprinosu za moje školovanje, a majka radi samo sezonski i ne može sama. Prije još nije bio toliki problem jer je nekad sudjelovao, ali sada ne želi više uopće. Mene sad zanima da li ga mogu tužiti kako bi mi nastavio plaćati školovanje kako sud odredi i da li ću to moći ostvariti ako sam pala jednu godinu (jer sam čula nešto kao da ako jednom padnemo godinu da roditelji nisu obvezni brinuti se za naše školovanje)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija