Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Atom32

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Članovi obitelji

  Da, hvala vam puno na pomoći.
 2. Članovi obitelji

  Jednim dijelom doprinosi, dakle nemogu reći da ne doprinosi.
 3. Članovi obitelji

  Nisu razvedeni samo su posvađani, tako da bih onda ipak trebao staviti i oca prema ovome što je Željac407 napisao ako sam dobro razumio.
 4. Članovi obitelji

  Dakle moj otac je član obitelji ako doprinosi novčano obitelji iako nije na istoj adresi, po čemu se može vidjeti doprinosi li on obitelji? Pitam jer imam kompliciranu situaciju iz tog gledišta.
 5. Članovi obitelji

  Poštovani, Naime zanima me trebam li navesti svog oca kao člana obitelji prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa ukoliko on ne živi niti je prijavljen na istoj adresi gdje ja živim. Zakon koji definira člana obitelji sam pročitao ali mi nije jasan dio gdje se navodi da član zajedno privređuje i troši to jest na što se to odnosi. Pročitao sam nekoliko sličnih tema ali nisam našao odgovor na svoje pitanje pa sam zato napravio novu temu.
×