Jump to content

Red John

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da samo monitoring trebam da ih ipak uplasim malo. Znam da kradje 100% nebudu rjesene al dobar dio cu sprijeciti. No, sta je sa GJPRom iz 7. mjeseca, mozda ttaj zakon nesto mjenja.
  2. Aha, znaci ako ja s nikim od zastitara ne potpisem ugovor da oni cuvaju objekat onda nemoram ni placati njihovu zastitu tj video nadzor. Znaci ako sam stitim, tj postavljam kamere onda i sam odgovaram za eventualnu zlouporabu tih snimki. Navodno inspekcija sa policije hoda i oni moraju dati neko uvjerenje za kamere. Jer to istina?
  3. Pozdrav! Nadam se da sam na dobrom forumu otvorio temu. Navodno, da bi se postavljale kamere u objektima iste treba ugraditi tvrtka koja ima tehnicku zastitu. Vlasnik sam male trgovine tekstilom i puno mi kradu. Volio bih sam postaviti kamere tek tolko da ih kupci vide na monitoru te da tako smanjim kradje. Nelogicno mi je da si sam nemogu postaviti video nadzor koji cu platiti 1000kn na ebayu, nego za to moram imati hr tvrtku tehnicke zastite koja ce mi naplatiti nesto takovo izmedju 7.000-10.000 kn. Nije li to legalno reketarenje tvrtki koje se bave kamerama? Hvala na odgovoru ako netko zna nesto o tome.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija