Jump to content

Mario34

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mario34 objavio

  1. Hvala ti na odgovu Znači li to da sam oslobođen trebam biti 100 posto siguran
  2. Pozdrav, Zanima me što znači "obustavlja se postupka izvršenja prekršajnopravne sankcije". Ne piše je li to novčana kazna ponovni poziv na sud ili nešto 3. Svaka pomoć je dobrodošla!Hvala!
  3. Pozdrav, Kao što u naslovu piše nisam dobio poziv na sud vec godinu i par mjeseci. Imao sam dogovoreni datum početkom 3. mjeseca 2020. međutim bio je početak pandemije i lockdowna pa su sudovi bili zatvoreni. Zvao sam ih i rekli su mi da cu dobit novi datum. Mogu li mi poslati novi poziv nakon isteka 365 dana? Hvala svima na odgovorima!
  4. Pozdrav, Zanima me kakvu bih kaznu mogao dobiti. Ovo će mi biti 3. put na prekrsajnom sudu za isti prekrsaj posjedovanje 0.6g marihuane. Presudba je dva puta bila odvikavanje međutim prvi put nisam dolazio uopce, a drugi put sam dolazio ne redovito pa mi je zato poslan poziv ponovno. Ovo mi je prvi prekrsaj nisam kažnjavan za nikakve druge stvari. Hvala svima na odgovorima!
  5. Mogu li znati kolike su otprilike? I je li moguca zatvorska kazna? Zbog odbijanja sudske naredbe 2 puta? Hvala na odgovoru.
  6. Poštovani, Bila mi je izrečena kazna "odvikavanje od marihuane" na prekršajnom sudu zbog vlasništva "jointa". Ja sam prvi put odbio tu kaznu tj. nisam se pojavio. Drugi put kada sam išao na sud zbog iste situacije mi je ponovno isto dosuđeno. Ja sam očekivao novčanu kaznu. Sutkinja mi je sugerirala da se ovaj put pojavim zbog toga što "bi moglo biti loše" E sada kakve su kazne za ponovno nepojavljivanje. Hvala svima unaprijed koji će mi pružati odgovor:)
  7. Mora li bas biti nekoliko dana u tjednu to mi je nemoguce posto se jos skolujem i imam skolu ujutro Sto se zbiva ako sam pozitivan ili negativan na testu Kolike su obicno kazne ako se odustane od ljecenja jer mi bolnica uopce nije blizu a sad imam puno obaveza i previse mi je i da idem 2 puta tjedno I zaboravio sam jos pitati koliko ostajem dugo tamo ocekujem da cu prvi put obaviti razgovore ali ocu li sljedeci raditi nesto ( nadam se da necu ) Hvala na odgovorima
  8. Znaci to se nemoze skratiti Koliko cesto otprilike ja moram biti tamo i koliko dugo moram biti tamo i sto cu raditi tamo hvala unaprijed na odgovoru
  9. Postovanje, Dobio sam poziv od suda danas da se moram pojaviti u kalvariji u roku od 8 dana.U pismu pise odvikavanje 8 mjeseci iako nikad nisam imao ikakvih problema sa zakonom prije toga i uhvacen sam sa minimalnom vrijednoscu te nisam nikako ovisan pusim svaka 2 tjedna Moja pitanja su: Sto radim prvi dan tamo? Moze li se to "odvikavanje" ikako smanjiti jer mi je ovo smijesno.
  10. Poz to pismo kada moram doci na test dobim najmanje mjesec dana unaprijed ili mogu prije ici na test od dobivenog pisma
  11. To mi se ne cini bas fer sto ako ja moram ici na to za par dana pa ne ce mi se sistem do tad procistiti hocu li dobiti obavijest kada moram ici na to i nekakvu prednost od mjesec dana
  12. Sto ako meni detektiraju marihuanu prvi put hocu li morati platiti kaznu ili se prvi put ne racuna pa broje drugi puta ako ima poboljsanja?
  13. Postovanje, Nedavno sam dobio kaznu za odvikavanje od marihuane na sudu. Moje pitanja su: za koliko dana obicno moram ici na to od dobivene kazne na sudu i racuna li se prvi pregled? Hvala na svim odgovorima, mozda sam bio malo nejasan ali voljan sam pojasniti.
  14. Jesam malo da vidio sam vase ime da se puno ponavlja haha. Zanima me mogu li ista reci da dobim "odvikavanje" i koliko to obicno traje ako imate kakvih iskustava
  15. Postovanje, nedavno sam uhvacen sa jointom od 0.6grama nije bilo toliko marihuane u jointu ali su policajci napisali da je 0.6grama bilo samo marihuane. Dobio sam poziv na sud na kojom pise da mi se izda kazna od 6000kn iako su mi policajci rekli da necu dobiti toliku kaznu jer sam mladi punoljetnik, nemam prihoda i nikad nisam optuzen bio za nista. Sada me dosta strah pa me zanima ima li itko kakvu ideju sto ce biti otprilike samnom. Unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija