Jump to content

legenda90

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je legenda90 objavio

  1. U redu. Hvala Vam obojici puno. Neću gnjaviti više,sve mi je sad jasno. Lp
  2. Apsolutno sam svjestan da će se ona služiti manipulacijama,objedama,klevetama i općenito lažima svakakve vrste. Isto tako sam itekako svjestan da će manipulirati svojim djetetom. Međutim;smatram da ona to ne smije i na to ćemo svakako apelirati nadležnim instutucijama. Naime,ovdje se ne radi prvenstveno o tome kako baka,djed i ujak žele vidjeti svojeg unuka/nećaka jer ga vole, već ovdje se radi o činjenici da bi dijete bilo izolirano od svih i ostavljeno na milost i nemilost svoje majke i očuha koji do prije par mjeseci uopće nije postojao u njegovom životu i za kojeg sumnjam da ima dobre namjere. Znači dijete kao što sam već rekao ne viđa apolutno nikoga s očeve strane i sad eto ne bi smio vidjeti ni nikoga s mamine strane radi ničega drugog već iz njezine pakosti. Kako je to sve u interesu djeteta?
  3. Danas sam bio kod odvjetnika u kvartu jer nisam imao mira čisto radi konultacija i ostao sam razočaran. Naime on je u kratko rekao kako nemamo previše šanse. Kako je ona njegova majka i da samim time može s njim šta hoće. Ne znam,u konfuziji sam sad. Probat ćemo sa czss ,nema nam druge
  4. U redu. Apsolutno zadovoljavam ovo boldano iz st.2 jer sam s malenim nećakom živio pod istim krovom od njegove druge do skoro pete godine i imamo sjajan odnos. Smatram da sam imao i bitnu i pozitivnu ulogu u odgoju nećaka sve do unazad 2 mjeseca otkad nam je moja sestra svima neopravdano uskratila viđanje njenog djeteta. Ovo boldano mi itekako znači. U ponedjeljak pravac CZSS.
  5. U redu. Hvala Vam.Pretpostavljam da bi meni kao ujaku bilo dozvoljeno vidjeti svog nećaka u vrijeme kad bi ga djed i baka vidjeli ako bi sud odlučio tako.
  6. Hvala Vam na odgovoru. Što se tiče oca djeteta,on ne želi sudjelovati u djetetovom životu,niti je ikad pokazao interes za viđanjam djeteta i mi se se ne mislimo bavit njime. Moj upit se odnosio isključivo na sestrinu neopravdanu zabranu viđanja mojeg nećaka,odnosno unuka mojih roditelja. Ako smijem pitati,da li savjetujete angažiranje odvjetnika vezano uz ovaj problem? Srdačno.
  7. Pozdrav, Situacija je ovakva pa molim za savjet. Moja sestra ( rođ. 1987.) ima sina od nepunih 7 godina. S ocem djeteta je živjela u izvanbračnoj zajednici do 2 godine starosti djeteta. U tom vremenu sve što im je trebalo(pelene,hrana,odjeća,baš sve) slali smo im mi iz Zagreba jer su oboje bili studenti. Kada je taj njihov suživot postao neizdrživ.ona se s djetetom vratila u naš stan u Zagreb.U međuvremenu je završila fakultet Psihologije i bila bez posla do djetetove 4.godine. Otac djeteta ni na koji način ne sudjeluje u njegovom životu niti ga viđa,osim što plaća alimentaciju nakon pravomoćne presude. Kako dakle dijete nema kontakt s ocem,niti s bakom i djedom te stricem po očevoj liniji,djetetu je puno značilo da ima nas i mi ga obožavamo. Prije dvije godine dobila je posao na nepuno radno vrijeme,a u u veljači 2018. roditelji su joj kupili trosoban stan na Jarunu. 20.travnja ove godine u njen stan ulazi novi partner iz Pule kojeg je upoznala preko interneta i kojeg nikad prije toga nije uživo vidjela. Čovjek ima 40.godina,bez igdje ičega nakon raspada dugogodišnje veze sa ženom u čijem je stanu također živio. Čini nam se da se stvari tada mijenjaju,ništa ne znamo o njemu. Mislimo da je s njom isključivo kako ne bi bio podstanar. Sestra,iskoristivši sve što je mogla,sada nam bez ikakvog objektivnog razloga brani da viđamo dijete,vrlo je manipulativna i proračunata samo po sebi,ali i vrlo vjerojatno i po partnerovim instrukcijama šteti djetetu. Mi smo očajni,što nam je za činiti i koja su naša prava? Unaprijed zahvalan na odgovoru, Alan
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija