Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Tucosalamanca

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Bivsa supruga trazi pola mog stana nakon 5 godina od razvoda

  Pa imam jos 24 godine da ga isplatim, koja je logika da tek onda trazim povrat polovine?
 2. Bivsa supruga trazi pola mog stana nakon 5 godina od razvoda

  da, stan je kupljen u cijelom iznosu kreditom banke tako da ima teret banke
 3. Dakle stan je kupljen u cijelost na kredit, ureden je namjenskim kreditom za uredenje stana, oba kredita su na mene bez jamaca, ja sam jedini vlasnik stana u vlasnickom listu, stan je kupljen oko godinu dana prije sluzbenog razvoda no razisli smo se vec nakon par mjeseci od kupnje stana, tako da nije nikad ni lipe ulozila u njega i sada nakon 5 godina mi je dosla tuzba da trazi da se uknjizi na 1/2 stana. Molim savjet sta mi je ciniti?
×