Jump to content

One

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. oduzeto djete majci

  Nesporazum je nastao jer ste napisali da vam je dijete oduzeto, a zapravo se radi o tome da je dijete povjereno ocu a ne oduzeto. Dva vrlo razlicita pojma.
 2. oštećenje automobila

  Koliko sam razumio post, postoje poruke koje mogu posluziti kao dokaz priznanja krivice? Cini mi se da je odnos vec narusen, i da se radi o meni , tuzio bih ga. Nazalost, Ruby_Danderfluff je u pravu sto se tice trajanja postpuka.
 3. oduzeto djete majci

  Nikad nikome dijete nije oduzeto zbog takvih banalnih razloga! Ako mozete kopirati tu obrazlozenje suda bez osobnih podataka, mogli bi vam tocno odgovoriti na pitanje, ali napominjem, sigurno nije zbog toga. Iz iskustva znam da stranke oko takvih predmeta uvijek izvrcu istinu, i ako ista , onda je sud preblag i daje se previse sansi a sve na stetu dijeteta zbog kojeg je ovaj zakon i pisan.
 4. Pozdrav, Interesira me kakva su pravila oko "pomicanja građevine"? Kupio sam kucu sa velikim placom i uz to kupio plac pored, Sada bi htio sazidanu garazu pomaknuti unutar prvotnog zemljista ali od ulaza nekiih 15ak metara, zadrzavajuci sve gabarite. Plac je oko 2000m2 , tako da je daleko pune izgradjenosti a susjedni plac je isto moj. Hvala
 5. Ok, probat cu. JLS je skracenica za?
 6. Ali na slici je oznaceno sa tankom bijelom crtom kao i pjesacka staza ispred. I ako ju se prati, vidi se da skrece u desno prema drugoj parceli. S tim, da je tu i kanal na toj parceli (izmedju tragova auta i druge parcele) , ne znam tko je to iskopao i zasto ali pretpostavljam da je to isto mogu samo zatrpat.
 7. Pozdrav sivma, imam pitanje u vezi zemljista koje planiram kupiti (oznaceno crvenom bojom 3075). Na zemljistu postoji ilegalan objekt koji se mora srusiti, u ZK nije upisan nikakav put i bio sam na zemljistu ima trag da netko povremeno prodje autom (trava zelena, ne vide se crte samo je blago ugazeno). Sirina fronte je oko 18.5m , sveukupno oko 1800m2 . Na snimci se vidi ugazeniji trag, i oznacena crta. "cesta" ide skoro kroz polovicu zemljista, odnosno od lijevog ruba do samog traga ima 10m od 18.5. sto zapravo cini zemljiste beskorisnim. Ono sto mene zanima je: Da li je to ucrtana cesta kroz zemljiste? Ako kupim zemljiste a nigdje to nije upisano, da li mogu traziti naknadu ili jednostavno se ograditi i nedopustiti prolaz? Imate li koji prijedlog? Hvala
×