Jump to content

ddad

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozz...ukratko me zanima jer postoji gdje zakonom navedeno kolika mora biti plinska busotina minimalno udaljena od necije kuce?
  2. Da, nazalost ima registriran vazeci obrt...znaci li to da me zaista moze ovrsiti tako jednostavno preko javnog biljeznika ako si nade samo jednog svjedoka koji ce potvrditi njegovu pricu? I na koji nacin osporiti racun koji zaista nije realan?
  3. Pozz, situacija je sljedeca; Majstor mi je radio poslove instalacije(struja i voda)...e sad ja nezz jer on ima u ovom trenutku registriran obrt ili ne..nekad prije je imao, ugl. dogovor je bio znaci na crno(usmeni samo) bez ikakvih ugovora ili potpisa ili slicno(ja nisam nista potpisivao niti sam dobio kakvi dokument o radu ni slicno).Znaci radovi su obavljeni skoro do kraja ali nisu zavrseni....ja zovem majstora da dovrsi radove i da mu isplatim ali on jednostavno nema vremena i više ne dolazi zavrsit posao. Sad nakon duzeg vremena on meni prijeti (usmeno) ovrhom preko javnog biljeznika za onaj dio koji je radio i utroseni materijal.Ja ne sporim da je on meni radio to i voljan sam mu platit ali ne iznos koji on navodi jer posao nije zavrsen(da napomenem da prije početka radova nije dogovorena nikakva cijena za izvedbu ni nista).Mene samo zanima jer on ima pravo mene ovrsit na bilo koji nacin s obzirom da ja nisam dobio nikakvi racun niti sam ista potpisao ni ista...on navodi da ima svjedoka i da mu je to dosta da mene na taj nacin ovrsi..Jel to točno, i koji mi je najbolji nacin za rijesit situaciju?...hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija