Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Labyrinth

Korisnik
 • Broj objava

  20
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. REVIZIJA NAJNIŽE MIROVINE (ZOMO)

  Jel NZ borbeni sektor?
 2. komisija u tvrtkovoj

 3. komisija u tvrtkovoj

  To znaći manje od 20 posto.Nema invalidnosti.
 4. Status RVI i prava uz to

  Znači nije bila doktorica?
 5. Status RVI i prava uz to

  Sve je meni jasno buda2.Samo me malo iznenađuje DLP za rvi obavlja reviziju u Tvrtkovoj.Tek žalbu rješava Ministarstvo branitelja.A omjer rat mir odmah nakon prvostupanjske rješava Ministarstvo branitelja.
 6. Lažna vojna mirovina

  Ministarstvo branitelja i vještaci imaju uvid u zdravstveni karton svakog branitelja pogotovo invalida.Tako da znaju koje je bolesti branitelj imao prije rata,u ratu i poslije rata.
 7. indicije -bolesti za priznavanje HRVI

  Jel stvarno istina da branitelji bez statusa HRVI samo do 31.12.2018 mogu podnijeti zahtjev za priznavanje invalidnosti?
 8. HRVI novi zakon

  Maro jesi dobila drugostupanjsko rješenje po drugi put za HRVI?
 9. Lažna vojna mirovina

  Šanse su onakve kakve imate dokaze.Sve ovisi o dokazima kojima raspolažete.
 10. Liječničko povjerenstvo

  Poštovani Šime,HZMO je prije dva tjedna predao na vještačenje.To znači da su službenim putem kompletirali Vaš spis.Trazili su potvrde o statusu branitelja i dragovoljca ako ga imate.Tražili su službenim putem i Vaš ratni put.Staž i te stvari.Sad samo čekate poziv od doktora vještaka za vještačenje što može i potrajati mislim da ispod 5-6 mjeseci ništa od vještačenja.Jedan doktor vještači.Nakon toga Vaš predmet ide na reviziju u Zg.To rješe bez Vas.Sretno!
 11. dragovoljac-status

  Poštovani Kira jel ste u mirovini?Šta bi vam donio status dragovoljca?
 12. Omjer 30% 70%

  Sve nas vještače u mirovinskom doktori koji nisu psihijatri.Neko sa 20% HRVI-a dobije u mirovinskom vještačenju100% opću rat.Neko 50/50.
 13. Omjer 30% 70%

  Frabato potpuno Vas razumijem.Vi imate 40% HRVI-a i sa razlogom pitate kako Vam je omjer u mirovinskom 30/70.Dok drugi imaju manji HRVI a veći omjer u mirovinskom.Kako to?Jel ima kakav pravilnik po kojem vještače u mirovinskom?
 14. Liječničko povjerenstvo

  Vještaci su započeli vještačiti invalidnine za HRVI.Za invalidske mirovine u ovoj godini to ne znam.
×