Jump to content

Malisa031

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala vam na pravnim savjetima! Ovo je sve krenulo u krivom smjeru i nema potrebe vise razglabati dali je netko uračunljiv ili nije situacije takva da osoba prekida vezu a možda je trudna i proslog partnera ostvalja u neznanju bez ikakve komunikacije (ne zeli komunicirati). Ako ostane u drugom stanju i rodi želim pravo na djete i da me se vodi kao otac tog djeteta, to cu traziti pravnim putem, naravno ako se dokaze da sam otac. Jos jednom hvala!
  2. Drago mi je da ste se ukljucili na moju temu i hvala vam na tome! Ja bih vas samo pitao kakvu bi osobu vi smatrali koja ostavlja dugogdisnjeg partnera usred neznanja dali je doticna trudna s tim da ne razmislja o posljedicama. Oprostitie ali za mene je to neuracunljiva osoba (zaluđena) i neodgovorno prema sebi i svima bliznjima. Ja sam tu osobu okarakterizirao anonimno bez imena i prezimena i o tuzbi nema ni rijeci! Tako da u ovom trenutku pricamo o osobi X koja mozda postoji ili ne postoji..
  3. Ne ne radi se o bolesnoj osobi nego zaljubljenoj i ne razmislja promisljeno napustila dugogodisnju vezu radi osobe koju ni ne pozna kako spada. Dakle ako zadrzi trdunocu imam pravo na DNK test djeteta? Kakva je procedura i sto ako ona odbije ?
  4. Sa djevojkom sam bio preko 10 godina u vezi, prije nego je prekinula nasu vezu imala je simptome trudnoce. Obzirom da je neuracunljiva osoba (trenutno) zaludjena za drugu osobu i sad je s njom u vezi mozda dva tjedna. Ali bit je toga ako doznam da je trudna zelio bi znati dali imam pravo zakonski trazi DNK jer ako sam ja otac tog djeteta zelim ga prihvatiti i ako bi kojem slucajem se odlucila za abortus dali imam ja ikakvog prava ili ona ima upotpunosti slobodu da to napravi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija