Jump to content

Puppy11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci i to je moguce? Toga se i bojim. Meni nitko ne ce moci nadoknaditi sva moja ulaganja u kucu i dosadasnju brigu o svim, sada vec pomrlim, clanovima sire i uze obitelji? Majka obozava sestru. Sestra godinama zivi van Hrvatske i majka joj puno vjeruje i jako pati za njom. Bojim se da ce tako i napraviti. Nuzni dio mi ne moze oduzeti.
  2. Imate pravo. Mozda , kad ce vidjeti da se ne salim, prestane sa stalnim nasrtajima i provokacijama. A s majkom cu rijesiti u iskljucivo papirnatom obliku, ovjerenom kod javnog biljeznika kako dalje nastaviti suzivot. Ne mislim se maknuti iz kuce.
  3. Majka je vecinski vlasnik i ima jos trecinu udjela kao i sestra i ja. Razumijem da je u nadleznosti policije njeno nasrtanje i prijetnje da ce nas izbaciti iz kuce. Zanima me kako se od toga razvoja dogadjaja mogu, nekako, obraniti?
  4. Postovani, molim pomoc u vezi mog slucaja. Kome se obratiti? Naime, sestra zivi u drugom braku sa suprugom u Austriji vec 30 godina. Zivim s majkom i obitelji u obiteljskoj kuci. Tzv.sestra me ne podnosi , doslovce od rodjenja ( starija 6 godina). Nikada nismo imale bas sestrinski odnos. Ja sam se trudila zbog majke koja joj je jako privrzena. Nakon smrti nekoliko baka i djedova, pa cak i oca- ona u svemu nasljeđuje jednaki dio, kao i ja. Ima kucu u Austriji i situirana je. Medjutim, nedavno je nakon niza banalnih dogadjaja koje je pokrenula, odlucila doci u nasu obiteljsku kucu po majku i pri tome me dobro izvrijedjala i proklela u prisustvu malodobnog djeteta, a krenula je i u fizicki napad u kojem je bila sprjecena. Tvrdi da ce nas izbaciti iz kuce sudskim putem i da ja nisam dijete njenih roditelja- sto je naravno, u meni pobudilo itekakvu sumnju i nemir. O majci sam ja brinula, kao i o svim tada zivucim bakama i djedovima i pokojnom ocu. Tijekom incidenta, majka je sjedila u autu i nije se ni trudila vidjeti sto se dogadja. Molim Vas savjet, sto mi je ciniti i kako se zastititi.? Vidljivo je da su nasi obiteljski odnosi trajno i nepovratno naruseni.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija