Jump to content

jakis1

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Revizija Vrhovnog suda

  Hvala,nadam se i zbog toga jel je u ocjeni suda naglašeno da prvostupanjska i drugostupanjska preduda nisu usklađene,mislim da i to ima jako puno veze da bi se vratilo na prvostupanjski sud.
 2. Revizija Vrhovnog suda

  Molim vas jedno pitanje,odbačena mi je revizija na vrhovnom sudu,pa sam pisala ustavnu tužbu koja je u potpunosti usvojena i predmet vraćaju na vrhovni sud,a u odluci ustavnog suda stoji da postoji žalbeni razlog proturječnosti i nerazumljivosti presude,da se presude prvostupanjskog i drugostupanjskog suda razlikuju,eto ako imate nekakvog iskustva ili kakava je praksa da mi odgovorite dali bih se mogla nadati pozitivnoj odluci vrhovnog suda pošto je ustavni sud usvojio žalbu?
 3. Molim vas jedno pitanje,odbačena mi je revizija na vrhovnom sudu,pa sam pisao ustavnu tužbu koja je u potpunosti usvojena i predmet vrćaju na vrhovni sud,a u odluci ustavnog suda proizlazi da postoji žalbeni razlog proturječnosti i nerazumljivosti presude,da se presude prvostupanjskog i drugostupanjskog suda razlikuju,eto ako imate nekakvog iskustva da mi odgovorite dali bih se mogao nadati pozitivnoj odluci vrhovnog suda pošto je ustavni sud usvojio žalbu?

  1. ponton

   ponton

   Poštovani!

   Ovisi što piše u ustavnoj tužbi, jer ako je ustavna tužba usvojena, povrijeđena su Vaša ustavna prava, i na to je ukazao ustavni sud  i zato je vratio ponovo na Vrhovni sud. U svakom slučaju, možete se nadati za Vas povoljnoj reviziji, odnosno da će biti usvojena.

  2. jakis1
×