Jump to content

L&O12

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ako imam svjedoka i osobu koja trpi sličnu situaciju? Kolegica koja je stvarno bila trudna, medutim izgubila je bebu spontanim pobacajem vjerojatno zbog stresa. Uglavnom kad sam ja bivala napadnuta zbog svoje moguce trudnoce i zbog toga sto sam nesposobna gurnuti si stapic i saznat jesam li trudna, nju je takoder docekao komentar kako je ona isto sve zeznula (da se lijepo izrazim), jer je bila trudna i sad vise nije i nema je na poslu jer je isla na bolovanje zbog kiretaze. Nisam jedina koja trpi trenutnu situaciju, ali sam ona koja pokupi najvise toga jer sutim i trpim, pa ocito sef vidi da se moze na meni izivljavat.
  2. Znam, vec sam se razbolila, gledam kako cu krenuti na pretrage, ali ne smijem pitati da odem vaditi krv jer ce sef kontrolirati koliko puta sam usla na whatsapp ako uzmem godisnji ili bolovanje, a docekat ce me i predavanje sto sam na bolovanju kad mi nije nista. Osim sto sam izgubila na kilazi pojavilo se milion drugih simptoma i moja doktorica vec sumnja na to da sam obolila na stitnjacu.
  3. Hvala Vam na odgovorima i na savjetima, sto se tice radnog odnosa on prestaje s 01.01.2019, najavila sam otkaz vec jer ne zelim raditi negdje gdje me se ne cijeni ni ne postuje kao zenu, osobu i radnika. Ovo je bio jedan od ispada, jos je najgore nisam citirala kojim rijecima mi je to receno (da mi se punoljetna osoba i direktor firme obraca kao da sam maoumna i koristi rijeci poput pi*ka smartam vise nego nepremjerenim). Duboko sam povrijedena i razocarana. Takoder, ne zelim slusati vise prigovaranje za cesce odlaske na wc kada imam menstruaciju npr. ili da se bilo sto sto ja kazem ili netko od kolega kaze izvrce i prenosi sefu u drugom obliku od strane doticne osobe samo kako bi ona sebi osigurala bolju poziciju u sefovim ocima.
  4. Poštovani, Htja bih podići tužbu protiv poslodavca i moje kolegice (koja je inače privatno i moja prijateljica). Na mjestu na kojem radim imamo klizno radno vrijeme izmedu 08 i 09. Inače svaki dan sam najkasnije u 08:00 u uredu, međutim danas sam “kasnila” 15 minuta. Popričala s kolegicom i ispričala joj da prolazim kroz neke jutarnje mučnine i da postoji mogućnost da sam trudna. Šefu nisam ništa govorila jer ni sama nisam potvrdila vijest, niti napravila test da mogu znati 100%. Ona je to šefu prenijela (inače ona mu je asistentica), u obliku kao da sam ja trudna i da je to 100% bez da se prije toga konzultirala samnom ili me pitala trebali mu što reći. šef me pozvao vani pred njom i još druge tri kolegice i popljuvao me i pitao jesam li glupa pa ne znam sama napraviti test za trudnoću. Mogu li ih tužiti, prvo kolegicu jer je odala moju tajnu bez mog pristanka, a onda šefa za ovu javnu sramotu? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija